Închide meniul

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 18:29

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul de foc” dintre Bayern și PSG: Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG

Julian Nagelsmann / Profimedia

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG. Antrenorul lui Bayern Munchen a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el consideră că gruparea pariziană PSG blufează în legătură cu absenţa lui Mbappe de la meciul cu bavarezii, anunță news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parizienii au anunţat joi că fotbalistul Kylian Mbappe ar putea absenta de pe teren timp de trei săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Montpellier. Asta înseamnă cu Mbappe va rata prima manşă a duelului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, meci programat pentru ziua de 14 februarie.

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede în absenţa lui Kylian de la partida cu echipa sa. Pentru Nagelsmann, totul este o cacealma:

„Nu cred că Mbappe va rata meciul cu Bayern. Mă aştept să joace, Nu ştiu ce are, pentru că declaraţia de pe site-ul PSG este destul de vagă, dar nu îmi pot imagina că va ratat acest meci”, a spus Nagelsmann.

La rândul său, antrenorul german a anunţat că Sadio Mane este accidentat şi va lipsi la meciul tur cu PSG.

Reclamă

PSG i-a găsit trei posibili înlocuitori lui Neymar! Starul brazilian, tot mai aproape de plecare

Neymar este din nou aproape de o plecare de la PSG, iar oficialii formaţiei de pe Parc de Princes i-au găsit deja trei posibili înlocuitori. Starul brazilian a fost aproape de un transfer şi în vară, însă agentul său nu i-a găsit nicio echipă dispusă să-i plătească salariul colosal.

Neymar nu mai este pe placul celor de la PSG. Salariul imens al brazilianului, cât şi evoluţiile sale oscilanet, îi nemulţumesc pe „şeicii” care conduc destinele parizienilor.

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, şi-a setat obictivele pentru finalul stagiunii. Mai exact, oficialul parizienilor vrea ca Neymar să plece de pe Parc de Princes, anunţă presa din Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

Plecarea brazilianului de capitala Franţei ar permite clubului să cumpere jucători mai tineri. Salariul imens al lui Neymar îi împiedică în prezent pe francezi să plătească sume imense în transferuri.

Astfel, cei trei jucători doriţi de PSG la finalul sezonului ar fi Rafael Leao, de la AC Milan, Marcus Rashford, de la Manchester United, şi Victor Osimhen, de la Napoli.

Fiecare dintre ei costă aproximativ 100 de milioane de euro, iar astfel oficialii parizieni vor fi nevoiţi să aleagă doar unul dintre ei. Rafael Leao nu şi-a prelungit contractul cu AC Milan, şi pare ţinta cea mai probabilă a celor de la PSG, la finalul sezonului.

Neymar evoluează la PSG din 2017, şi mai are contract cu clubul francez până în vara lui 2025. În actuala stagiun, starul brazilian are cifre excelente, marcând 17 goluri în 25 de partide bifate, în toate competiţiile. Totodată, acesta a oferit şi 15 pase de gol.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și