Închide meniul

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial: „O simt în gât! Va fi acolo pentru tot restul vieții”

Sebastian Cristian Publicat: 4 februarie 2023, 8:47

Reclamă
Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial: O simt în gât! Va fi acolo pentru tot restul vieții”

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial

Kolo Muani / Profimedia

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial. Atacantul francez de la Eintracht Frankfurt a rememorat oportunitatea pe care a irosit-o chiar în prelungirile finalei dintre Franța și Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci Muani a scăpat singur cu portarul Emiliano Martinez, însă șutul său nu a fost suficient de bun pentru a-l învinge pe goalkeeper-ul Argentinei. Astfel, meciul a ajuns la penalty-uri, acolo unde sud-americanii s-au impus.

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial

La mai bine de o lună de la acel moment, Kolo Muani s-a destăinuit, precizând că acea ratare îl bântuie și că nu o va uita niciodată.

„Încă mă uit la ea, o știu pe de rost. În capul meu, am spus ‘Randal, trebuie să șutezi acum’. Am încercat să șutez spre cea mai apropiată bară, dar portarul a avut o intervenție foarte bună. Acolo erau și alte opțiuni însă.

Puteam să-l lobez pe portar sau să-i trimit lui Kylian Mbappe în stânga. Dar în acel moment, nu l-am văzut. Doar atunci când faci o retrospectivă, vezi mai multe opțiuni. E prea târziu acum. Încă o simt în gât și va fi acolo pentru tot restul vieții”, a spus Kolo Muani pentru beIN Sports, citat de GOAL.

Reclamă

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG. Antrenorul lui Bayern Munchen a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el consideră că gruparea pariziană PSG blufează în legătură cu absenţa lui Mbappe de la meciul cu bavarezii, anunță news.ro.

Parizienii au anunţat joi că fotbalistul Kylian Mbappe ar putea absenta de pe teren timp de trei săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Montpellier. Asta înseamnă cu Mbappe va rata prima manşă a duelului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, meci programat pentru ziua de 14 februarie.

Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede în absenţa lui Kylian de la partida cu echipa sa. Pentru Nagelsmann, totul este o cacealma:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că Mbappe va rata meciul cu Bayern. Mă aştept să joace, Nu ştiu ce are, pentru că declaraţia de pe site-ul PSG este destul de vagă, dar nu îmi pot imagina că va ratat acest meci”, a spus Nagelsmann.

La rândul său, antrenorul german a anunţat că Sadio Mane este accidentat şi va lipsi la meciul tur cu PSG.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” Vezi toate știrile
Citește și