Închide meniul

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial: „O simt în gât! Va fi acolo pentru tot restul vieții”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 februarie 2023, 8:47

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial: O simt în gât! Va fi acolo pentru tot restul vieții”

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial

Kolo Muani / Profimedia

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial. Atacantul francez de la Eintracht Frankfurt a rememorat oportunitatea pe care a irosit-o chiar în prelungirile finalei dintre Franța și Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci Muani a scăpat singur cu portarul Emiliano Martinez, însă șutul său nu a fost suficient de bun pentru a-l învinge pe goalkeeper-ul Argentinei. Astfel, meciul a ajuns la penalty-uri, acolo unde sud-americanii s-au impus.

Kolo Muani, bântuit de ratarea uriașă din finala Campionatului Mondial

La mai bine de o lună de la acel moment, Kolo Muani s-a destăinuit, precizând că acea ratare îl bântuie și că nu o va uita niciodată.

„Încă mă uit la ea, o știu pe de rost. În capul meu, am spus ‘Randal, trebuie să șutezi acum’. Am încercat să șutez spre cea mai apropiată bară, dar portarul a avut o intervenție foarte bună. Acolo erau și alte opțiuni însă.

Puteam să-l lobez pe portar sau să-i trimit lui Kylian Mbappe în stânga. Dar în acel moment, nu l-am văzut. Doar atunci când faci o retrospectivă, vezi mai multe opțiuni. E prea târziu acum. Încă o simt în gât și va fi acolo pentru tot restul vieții”, a spus Kolo Muani pentru beIN Sports, citat de GOAL.

Reclamă

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG. Antrenorul lui Bayern Munchen a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el consideră că gruparea pariziană PSG blufează în legătură cu absenţa lui Mbappe de la meciul cu bavarezii, anunță news.ro.

Parizienii au anunţat joi că fotbalistul Kylian Mbappe ar putea absenta de pe teren timp de trei săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Montpellier. Asta înseamnă cu Mbappe va rata prima manşă a duelului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, meci programat pentru ziua de 14 februarie.

Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede în absenţa lui Kylian de la partida cu echipa sa. Pentru Nagelsmann, totul este o cacealma:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că Mbappe va rata meciul cu Bayern. Mă aştept să joace, Nu ştiu ce are, pentru că declaraţia de pe site-ul PSG este destul de vagă, dar nu îmi pot imagina că va ratat acest meci”, a spus Nagelsmann.

La rândul său, antrenorul german a anunţat că Sadio Mane este accidentat şi va lipsi la meciul tur cu PSG.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și