Închide meniul

Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves – Liverpool 3-0: „A fost îngrozitor! Nu am nicio explicație!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 februarie 2023, 21:21

Reclamă
Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves – Liverpool 3-0: A fost îngrozitor! Nu am nicio explicație!”

Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves - Liverpool 3-0

Jurgen Klopp / Profimediaimages

Jurgen Klopp, antrenorul celor de la Liverpool, în stare de șoc după dezastrul din Wolves – Liverpool 3-0!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile partidei au fost marcate de Matip (autogol), Dawson și Neves.

Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves – Liverpool 3-0

Jurgen Klopp și-a criticat echipa pentru prestația din meciul cu Wolves și susține că nu-și găsește nicio explicație pentru aceasta.

„A fost un start de meci îngrozitor. Au fost două goluri pe care nu trebuia să le luăm niciodată. E doar vina noastră, trebuia să ne fi apărat mai bine, am fost pasivi. Nu pot găsi o explicație, nu există scuze.

Eram conduși 0-2, publicul era contra noastră, dar am reușit să revenim în joc. Aproximativ 45 de minute am jucat bine, dar nu am marcat. Asta spune totul.

Reclamă

Trebuia să fim mai concentrați în primul sfert de oră. Din nou o spun, nu pot găsi o explicație, dar acele 15 minute nu au voie să se întâmple. Trebuie să schimbăm ceva și o vom face de la următorul meci.

Eu sunt aici, dar pentru primele 15 minute de joc nu am nicio explicație, îmi pare rău”, a declarat Jurgen Klopp, la finalul partidei.

Liverpool, situație catastrofală în Premier League

Trupa lui Jurgen Klopp trece prin momente cumplite în campionat, aceasta aflându-se pe locul 10, cu doar 29 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarea partidă de campionat, Liverpool o va întâlni, acasă, pe Everton. Meciul este programat luni, 13 februarie, de la ora 22:00.

Cu toate acestea, Jurgen Klopp a declarat, recent, că nu se gândește să o părăsească pe Liverpool.

„Fie schimbăm la nivelul funcţiei de antrenor, fie multe lucruri trebuie schimbate. În ceea ce mă priveşte, cu excepţia cazului în care îmi va cere cineva, eu nu voi pleca. Deci trebuie să schimbăm anumite lucruri. Vom vedea”, a spus Jurgen Klopp, după meciul Wolves – Liverpool 0-1, din Cupa Angliei.

Jurgen Klopp a fost adus, pe banca lui Liverpool, în toamna lui 2015.

  • 7 trofee a cucerit Jurgen Klopp, la „cârma” lui Liverpool
  • 55 de ani are Jurgen Klopp
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și