Închide meniul

Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves – Liverpool 3-0: „A fost îngrozitor! Nu am nicio explicație!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 februarie 2023, 21:21

Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves – Liverpool 3-0: A fost îngrozitor! Nu am nicio explicație!”

Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves - Liverpool 3-0

Jurgen Klopp / Profimediaimages

Jurgen Klopp, antrenorul celor de la Liverpool, în stare de șoc după dezastrul din Wolves – Liverpool 3-0!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golurile partidei au fost marcate de Matip (autogol), Dawson și Neves.

Jurgen Klopp, în stare de șoc după dezastrul din Wolves – Liverpool 3-0

Jurgen Klopp și-a criticat echipa pentru prestația din meciul cu Wolves și susține că nu-și găsește nicio explicație pentru aceasta.

„A fost un start de meci îngrozitor. Au fost două goluri pe care nu trebuia să le luăm niciodată. E doar vina noastră, trebuia să ne fi apărat mai bine, am fost pasivi. Nu pot găsi o explicație, nu există scuze.

Eram conduși 0-2, publicul era contra noastră, dar am reușit să revenim în joc. Aproximativ 45 de minute am jucat bine, dar nu am marcat. Asta spune totul.

Reclamă

Trebuia să fim mai concentrați în primul sfert de oră. Din nou o spun, nu pot găsi o explicație, dar acele 15 minute nu au voie să se întâmple. Trebuie să schimbăm ceva și o vom face de la următorul meci.

Eu sunt aici, dar pentru primele 15 minute de joc nu am nicio explicație, îmi pare rău”, a declarat Jurgen Klopp, la finalul partidei.

Liverpool, situație catastrofală în Premier League

Trupa lui Jurgen Klopp trece prin momente cumplite în campionat, aceasta aflându-se pe locul 10, cu doar 29 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

În următoarea partidă de campionat, Liverpool o va întâlni, acasă, pe Everton. Meciul este programat luni, 13 februarie, de la ora 22:00.

Cu toate acestea, Jurgen Klopp a declarat, recent, că nu se gândește să o părăsească pe Liverpool.

„Fie schimbăm la nivelul funcţiei de antrenor, fie multe lucruri trebuie schimbate. În ceea ce mă priveşte, cu excepţia cazului în care îmi va cere cineva, eu nu voi pleca. Deci trebuie să schimbăm anumite lucruri. Vom vedea”, a spus Jurgen Klopp, după meciul Wolves – Liverpool 0-1, din Cupa Angliei.

Jurgen Klopp a fost adus, pe banca lui Liverpool, în toamna lui 2015.

  • 7 trofee a cucerit Jurgen Klopp, la „cârma” lui Liverpool
  • 55 de ani are Jurgen Klopp
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și