Închide meniul

Adrian Mutu, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1: „Se vede că Dugandzic are o legătură bună cu coechipierii lui!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 februarie 2023, 22:49

Reclamă
Adrian Mutu, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1: Se vede că Dugandzic are o legătură bună cu coechipierii lui!”

Adrian Mutu, euforic după Rapid - FC Voluntari 4-1

Adrian Mutu / Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1, în etapa a 24-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Rapid, au marcat Dugandzic (trei goluri) și Albu, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost semnat de Lopes.

Adrian Mutu, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1

Adrian Mutu s-a declarat fericit pentru victoria categorică obținută de echipa sa și a scos în evidența legătura specială pe care Marko Dugandzic o are cu coechipierii săi.

„Am avut un meci reușit, nu numai la nivel de goluri, dar în general. Mă bucur că am câștigat. Toate meciurile sunt importante, dar unele sunt mai importante, mai ales când sunt spre sfârșitul campionatului.

Suntem pe un drum bun și cu un moral foarte bun. Singurul lucru, care mă deranjează, este că am primit gol în ultimele secunde ale meciului. Golul cred că a fost mai mult meritul nostru.

Reclamă

Dar nu vreau să-l mâni pe Dumnezeu, ci să mă bucur de această victorie. Dugandzic este într-un moment foarte bun, e golgheterul campionatului în acest moment. Se vede că are o legătură bună cu coechipierii lui.

Toți băieții, care au intrat, au intrat bine. Au fost conectați la joc. Pentru mine, toți băieții sunt titulari. Sunt alegerile pe care le face antrenorul, de multe ori.

Va fi un meci frumos, sper ca, condițiile, în care se va desfășura acest meci, să fie bune (n.r. despre CFR Cluj – FCSB).

Reclamă 4 / 0/3

La mulți lui (n.r. Gică Hagi), sănătate și familiei lui”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu, reacție furibundă după Rapid – FC Voluntari

Liviu Ciobotariu a vorbit în termeni duri despre jucătorii săi, după umilința suferită în fața Voluntariului.

„Suntem într-o scădere de formă. Am făcut un joc foarte slab astăzi. Am încasat patru goluri, toate din 7-8 metri. Este o situație grea. Clar, am făcut doar prezență pe teren astăzi.

Am fost umiliți! Trebuie să recunosc că nici eu nu am fost inspirat nici la alcătuirea primului «11», nici la schimbări. Am devenit o echipă vulnerabilă, n-am avut atitudine, personalitate, agresivitate.

Ne-a lipsit și curajul. Am părut ca o echipă mică. Îmi asum acest rezultat, va trebui să iau măsuri, pentru că așa nu se mai poate!

Umilință, într-un cuvânt. Foarte slab! N-am reușit să avem posesie, să trecem în terenul advers cu mingea. Primim gol din orice zonă și nu este normal.

Sunt supărat. Noi știam unde jucăm, am și discutat cu jucătorii înainte. Nu este primul lor joc pe «Giulești». Ne așteptam ca stadionul să fie plin. Problema a fost la noi, dar, bineînțeles, și la adversar.

Reclamă

Devine periculos pentru noi. Mă îngrijorează situația din clasament, pentru că etapele se scurg, celelalte echipe acumulează puncte. Însă, noi trecem pe lângă etape, jocul nu ne dă speranțe. Dar vom schimba foaia și voi trece la repercusiuni, pentru că așa nu se mai poate”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul partidei cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și