Închide meniul

Liviu Ciobotariu, reacție furibundă după Rapid – FC Voluntari 4-1: „Am fost umiliți! Va trebui să iau măsuri!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 februarie 2023, 22:25

Liviu Ciobotariu, reacție furibundă după Rapid – FC Voluntari 4-1: Am fost umiliți! Va trebui să iau măsuri!”

Liviu Ciobotariu, reacție furibundă după Rapid - FC Voluntari 4-1

Liviu Ciobotariu / hepta

  • Liviu Ciobotariu, reacție furibundă după Rapid – FC Voluntari 4-1
  • FC Voluntari se află pe locul 11, în clasament

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a avut o reacție furibundă după Rapid – FC Voluntari 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Rapid, au marcat Dugandzic (trei goluri) și Albu, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost semnat de Lopes.

Liviu Ciobotariu, reacție furibundă după Rapid – FC Voluntari 4-1

Liviu Ciobotariu a vorbit în termeni duri despre jucătorii săi, după umilința suferită în fața Voluntariului.

Reclamă

„Suntem într-o scădere de formă. Am făcut un joc foarte slab astăzi. Am încasat patru goluri, toate din 7-8 metri. Este o situație grea. Clar, am făcut doar prezență pe teren astăzi.

Am fost umiliți! Trebuie să recunosc că nici eu nu am fost inspirat nici la alcătuirea primului «11», nici la schimbări. Am devenit o echipă vulnerabilă, n-am avut atitudine, personalitate, agresivitate.

Reclamă

Ne-a lipsit și curajul. Am părut ca o echipă mică. Îmi asum acest rezultat, va trebui să iau măsuri, pentru că așa nu se mai poate!

Umilință, într-un cuvânt. Foarte slab! N-am reușit să avem posesie, să trecem în terenul advers cu mingea. Primim gol din orice zonă și nu este normal.

Sunt supărat. Noi știam unde jucăm, am și discutat cu jucătorii înainte. Nu este primul lor joc pe «Giulești». Ne așteptam ca stadionul să fie plin. Problema a fost la noi, dar, bineînțeles, și la adversar.

Reclamă 4 / 0/3

Devine periculos pentru noi. Mă îngrijorează situația din clasament, pentru că etapele se scurg, celelalte echipe acumulează puncte. Însă, noi trecem pe lângă etape, jocul nu ne dă speranțe. Dar vom schimba foaia și voi trece la repercusiuni, pentru că așa nu se mai poate”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul partidei cu Rapid.

Adrian Mutu, euforic după Rapid – FC Voluntari

Adrian Mutu s-a declarat fericit pentru victoria categorică obținută de echipa sa și a scos în evidența legătura specială pe care Marko Dugandzic o are cu coechipierii săi.

„Am avut un meci reușit, nu numai la nivel de goluri, dar în general. Mă bucur că am câștigat. Toate meciurile sunt importante, dar unele sunt mai importante, mai ales când sunt spre sfârșitul campionatului.

Suntem pe un drum bun și cu un moral foarte bun. Singurul lucru, care mă deranjează, este că am primit gol în ultimele secunde ale meciului. Golul cred că a fost mai mult meritul nostru.

Dar nu vreau să-l mâni pe Dumnezeu, ci să mă bucur de această victorie. Dugandzic este într-un moment foarte bun, e golgheterul campionatului în acest moment. Se vede că are o legătură bună cu coechipierii lui.

Toți băieții, care au intrat, au intrat bine. Au fost conectați la joc. Pentru mine, toți băieții sunt titulari. Sunt alegerile pe care le face antrenorul, de multe ori.

Va fi un meci frumos, sper ca, condițiile, în care se va desfășura acest meci, să fie bune (n.r. despre CFR Cluj – FCSB).

Reclamă

La mulți lui (n.r. Gică Hagi), sănătate și familiei lui”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4!
Liga 1 • 13 apr., 19:09
FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4!
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 13 apr., 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova
Liga 1 • 12 apr., 16:48
Cristi Chivu, propus la Universitatea Craiova: „Am luat totul în calcul!”. Variantă de lux pentru Mihai Rotaru