Închide meniul

Adrian Mutu, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1: „Se vede că Dugandzic are o legătură bună cu coechipierii lui!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 februarie 2023, 22:49

Adrian Mutu, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1: Se vede că Dugandzic are o legătură bună cu coechipierii lui!”

Adrian Mutu, euforic după Rapid - FC Voluntari 4-1

Adrian Mutu / Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1, în etapa a 24-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Rapid, au marcat Dugandzic (trei goluri) și Albu, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost semnat de Lopes.

Adrian Mutu, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1

Adrian Mutu s-a declarat fericit pentru victoria categorică obținută de echipa sa și a scos în evidența legătura specială pe care Marko Dugandzic o are cu coechipierii săi.

„Am avut un meci reușit, nu numai la nivel de goluri, dar în general. Mă bucur că am câștigat. Toate meciurile sunt importante, dar unele sunt mai importante, mai ales când sunt spre sfârșitul campionatului.

Suntem pe un drum bun și cu un moral foarte bun. Singurul lucru, care mă deranjează, este că am primit gol în ultimele secunde ale meciului. Golul cred că a fost mai mult meritul nostru.

Reclamă

Dar nu vreau să-l mâni pe Dumnezeu, ci să mă bucur de această victorie. Dugandzic este într-un moment foarte bun, e golgheterul campionatului în acest moment. Se vede că are o legătură bună cu coechipierii lui.

Toți băieții, care au intrat, au intrat bine. Au fost conectați la joc. Pentru mine, toți băieții sunt titulari. Sunt alegerile pe care le face antrenorul, de multe ori.

Va fi un meci frumos, sper ca, condițiile, în care se va desfășura acest meci, să fie bune (n.r. despre CFR Cluj – FCSB).

Reclamă 4 / 0/3

La mulți lui (n.r. Gică Hagi), sănătate și familiei lui”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Liviu Ciobotariu, reacție furibundă după Rapid – FC Voluntari

Liviu Ciobotariu a vorbit în termeni duri despre jucătorii săi, după umilința suferită în fața Voluntariului.

„Suntem într-o scădere de formă. Am făcut un joc foarte slab astăzi. Am încasat patru goluri, toate din 7-8 metri. Este o situație grea. Clar, am făcut doar prezență pe teren astăzi.

Am fost umiliți! Trebuie să recunosc că nici eu nu am fost inspirat nici la alcătuirea primului «11», nici la schimbări. Am devenit o echipă vulnerabilă, n-am avut atitudine, personalitate, agresivitate.

Ne-a lipsit și curajul. Am părut ca o echipă mică. Îmi asum acest rezultat, va trebui să iau măsuri, pentru că așa nu se mai poate!

Umilință, într-un cuvânt. Foarte slab! N-am reușit să avem posesie, să trecem în terenul advers cu mingea. Primim gol din orice zonă și nu este normal.

Sunt supărat. Noi știam unde jucăm, am și discutat cu jucătorii înainte. Nu este primul lor joc pe «Giulești». Ne așteptam ca stadionul să fie plin. Problema a fost la noi, dar, bineînțeles, și la adversar.

Reclamă

Devine periculos pentru noi. Mă îngrijorează situația din clasament, pentru că etapele se scurg, celelalte echipe acumulează puncte. Însă, noi trecem pe lângă etape, jocul nu ne dă speranțe. Dar vom schimba foaia și voi trece la repercusiuni, pentru că așa nu se mai poate”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul partidei cu Rapid.

Recomandări
  • Adrian Mutu, euforic după Rapid – FC Voluntari 4-1
  • În prezent, Rapid se află pe locul 3 din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și