Închide meniul

Care este starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB 0-1! Tocmai revenise după o accidentare care l-a ţinut 6 luni departe de teren

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 8:34

Reclamă
Care este starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB 0-1! Tocmai revenise după o accidentare care l-a ţinut 6 luni departe de teren

Victor Anglescu, anunţ despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid

Iulian Cristea, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Care este starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB 0-1! Fundașul roș-albaștrilor a părăsit terenul pe finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FCSB a reprezentat partida de revenire pentru Iulian Cristea, după șase luni de stat pe „bară”, din cauza unei accidentări grave. Fundașul bucureștenilor a avut o evoluție foarte bună, însă, în minutul 83, a fost nevoit să iasă de pe teren, dând emoții staff-ului tehnic, care s-a temut de o nouă accidentare.

Într-un final, trupa lui Mihai Pintilii s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88.

Care este starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB 0-1

Iulian Cristea a părut că s-a „rupt”, dar acum poate răsufla uşurat. Primul verdict este unul care îl linişteşte. Fundaşul ar fi suferit doar niște crampe, anunță fanatik.ro. Ba mai mult, stoperul roș-albaștrilor ar fi putut continua partida, însă a decis să nu forțeze o eventuală accidentare, așa că a părăsit terenul.

Fotbalistul, în vârstă de 28 de ani, nu mai evoluase, într-o partidă oficială, din vara lui 2022, când s-a accidentat grav în meciul Muntenegru – România, 2-0, din Liga Națiunilor.

Reclamă

Mihai Pintilii, fericit după CFR Cluj – FCSB 0-1

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Reclamă 4 / 0/3

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, antrenorul FCSB-ului, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

  • 4 este locul ocupat de FCSB în Liga 1
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda Vezi toate știrile
Citește și