Închide meniul

Care este starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB 0-1! Tocmai revenise după o accidentare care l-a ţinut 6 luni departe de teren

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 8:34

Reclamă
Care este starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB 0-1! Tocmai revenise după o accidentare care l-a ţinut 6 luni departe de teren

Victor Anglescu, anunţ despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid

Iulian Cristea, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Care este starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB 0-1! Fundașul roș-albaștrilor a părăsit terenul pe finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FCSB a reprezentat partida de revenire pentru Iulian Cristea, după șase luni de stat pe „bară”, din cauza unei accidentări grave. Fundașul bucureștenilor a avut o evoluție foarte bună, însă, în minutul 83, a fost nevoit să iasă de pe teren, dând emoții staff-ului tehnic, care s-a temut de o nouă accidentare.

Într-un final, trupa lui Mihai Pintilii s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88.

Care este starea lui Iulian Cristea după CFR Cluj – FCSB 0-1

Iulian Cristea a părut că s-a „rupt”, dar acum poate răsufla uşurat. Primul verdict este unul care îl linişteşte. Fundaşul ar fi suferit doar niște crampe, anunță fanatik.ro. Ba mai mult, stoperul roș-albaștrilor ar fi putut continua partida, însă a decis să nu forțeze o eventuală accidentare, așa că a părăsit terenul.

Fotbalistul, în vârstă de 28 de ani, nu mai evoluase, într-o partidă oficială, din vara lui 2022, când s-a accidentat grav în meciul Muntenegru – România, 2-0, din Liga Națiunilor.

Reclamă

Mihai Pintilii, fericit după CFR Cluj – FCSB 0-1

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Reclamă 4 / 0/3

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, antrenorul FCSB-ului, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

  • 4 este locul ocupat de FCSB în Liga 1
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și