Închide meniul

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am venit să luăm cele 3 puncte!”. Ce a spus despre lipsa de schimbări de la pauză: „Vor mai fi meciuri!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 februarie 2023, 23:37

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am venit să luăm cele 3 puncte!. Ce a spus despre lipsa de schimbări de la pauză: „Vor mai fi meciuri!

Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapez

Mihai Pintilii este delegat la FCSB / Antena Sport

Mihai Pintilii jubilează după meciul CFR Cluj – FCSB 0-1, din etapa a 24-a din Liga 1. Delegatul roș-albaștrilor, care conduce antrenamentele echipei, a venit din nou la flash-interviu și și-a lăudat elevii pentru prestația din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii consideră că victoria este meritată, împotriva unei echipe care „se apără foarte bine”. Malcom Edjouma a marcat golul victoriei pentru FCSB în minutul 88, după o pasă oferită de Tavi Popescu.

Mihai Pintilii jubilează după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am venit să luăm cele 3 puncte!”

Mihai Pintilii a fost întrebat despre faptul că FCSB n-a efectuat nicio schimbare la pauza derby-ului cu CFR Cluj, deși această strategie este folosită meci de meci la clubul lui Gigi Becali.

Delegatul vicecampioanei este de părere că lupta pentru titlu, din play-off, va fi acerbă.

„CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Reclamă

Am venit să luăm cele 3 puncte, le-am luat, urmează un alt meci greu cu Voluntari, vom lua fiecare meci în parte în continuare. Veneam după meciul pierdut acasă cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie pentru că conta în lupta pentru titlu.

(N.r. – Despre lipsa de schimbări de la pauză) Vor mai fi meciuri când se va schimba la pauză. Acum echipa a jucat bine, băieții au demonstrat și ei merită cel mai mult felicitări pentru acest joc. Am avut posesia și merită felicitări pentru tot ce fac.

Și dacă pierdeam sau făceam egal în această seară, în play-off se va decide (n.r. – titlul). Cele 6 echipe care vor intra în play-off, vor intra cu șanse egale”, a spus Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj! De când nu s-a mai întâmplat asta

FCSB, fără schimbări la pauză în derby-ul cu CFR Cluj. Roș-albaștrii s-au întors de la vestiare în aceeași formulă ca în prima repriză, în meciul cu campioana României din runda a 24-a din Liga 1.

A devenit deja o obișnuință ca FCSB să efectueze cel puțin o schimbare la pauza meciurilor, la ordinul lui Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a recunoscut în nenumărate rânduri că el este cel care comandă schimbările realizate de antrenor.

„Strategia” din tabăra FCSB-ului nu a fost folosită însă și duminică seară, la derby-ul cu CFR Cluj. Jucătorii lui Mihai Pintilii și Leo Strizu au revenit pe teren în aceeași formulă, pentru repriza a doua din Gruia.

Echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Oct.Popescu

Prima modificare din echipa FCSB-ului a fost efectuată abia în minutul 66, când David Miculescu a fost aruncat în luptă în locul lui Andrea Compagno.

Ultimul meci în care primul „11” al FCSB-ului a rămas intact după pauză a avut loc pe 13 noiembrie 2022. Mai precis, în partida cu FC U Craiova 1948, din deplasare. Formația bucureșteană a câștigat cu 2-0, iar scorul final a fost stabilit încă din minutul 26.

De la momentul respectiv, s-au „scurs” 7 meciuri consecutive în Liga 1 în care a existat cel puțin o modificare la FCSB, la pauză.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și