Închide meniul

Louis Munteanu, dorinţe uriaşe după Farul – Universitatea Craiova 2-1: „Să rămânem pe primul loc până la final! Vreau şi la echipa naţională!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 22:20

Reclamă
Louis Munteanu, dorinţe uriaşe după Farul – Universitatea Craiova 2-1: „Să rămânem pe primul loc până la final! Vreau şi la echipa naţională!

Louis Munteanu are planuri uriaşe pentru finalul sezonului

Hepta

Louis Munteanu a dezvăluit cele două dorinţe uriaşe pe care le are, după Farul – Universitatea Craiova 2-1. Jucătorul împrumutat de la Fiorentina vrea să câştige titlul cu Farul şi să ajungă şi la echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a marcat 3 goluri pentru Farul în cele 13 meciuri jucate. Acesta este împrumutat de la Fiorentina până în vară.

Louis Munteanu, dorinţe uriaşe după Farul – Universitatea Craiova 2-1

„A fost un meci greu. În prima repriă am jucat bine, dar e bine că am câştigat cu 2-1 şi am revenit pe primul loc. Suntem fericiţi că am luat 6 puncte din 9. O luăm meci de meci şi sperăm să fim pe primul locv până la final.

Mă simt foarte bine şi sunte fericit. Îi dedicăm şi lui această victorie. Mai sunt multe meciuri, în playoff o să se decidă totul. Dacă suntem pe primul loc, sper să rămânem acolo. Sunt aici, iar în vară voi vorbi cu cei de la Fiorentina să văd ce fac. Orice jucător îşi doreşte să ajungă la echipă naţională”, a spus Louis Munteanu la digisport.ro.

Farul – Universitatea Craiova 2-1. „Regele” a revenit pe primul loc!

Farul – Universitatea Craiova 2-1. Echipa lui Gică Hagi a revenit pe primul loc al clasamentului din Liga 1. Puștii „Regelui” s-au distrat cu oltenii lui Eugen Neagoe. Adrian Mazilu a fost eroul serii.

Reclamă

Scorul a fost deschis repede la Ovidiu, de către gazde, care au marcat prin tânărul de 17 ani, Adrian Mazilu, aflat la primul său gol în prima ligă. Acelaşi Mazilu a mai ratat de două ori, în minutele 13 şi 24, iar în minutul 33 Arlauskis a provocat un penalti ciudat, intrând pur şi simplu în M. Popescu. Arbitrul Andrei Chivulete a dictat lovitură de pedeapsă după o scurtă consultare a VAR, iar Larie a transformat-o în minutul 34.

În repriza secundă Farul a pierdut din turaţie, oltenii au redus din diferenţă prin Nistor, din pasa lui Işfan (min. 58), însă oaspeţii nu au avut forţa de a egala situaţia pe tabelă şi Farul s-a impus cu 2-1, devenind lider în clasament, cu 51 de puncte.

În urma acestui succes, Farul a  revenit pe primul loc al clasamentului din Liga 1, cu 51 de puncte, la o lungime de CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe poziția a cincea, la 10 puncte de echipa lui Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față Vezi toate știrile
Citește și