Închide meniul

Louis Munteanu, dorinţe uriaşe după Farul – Universitatea Craiova 2-1: „Să rămânem pe primul loc până la final! Vreau şi la echipa naţională!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 22:20

Reclamă
Louis Munteanu, dorinţe uriaşe după Farul – Universitatea Craiova 2-1: „Să rămânem pe primul loc până la final! Vreau şi la echipa naţională!

Louis Munteanu are planuri uriaşe pentru finalul sezonului

Hepta

Louis Munteanu a dezvăluit cele două dorinţe uriaşe pe care le are, după Farul – Universitatea Craiova 2-1. Jucătorul împrumutat de la Fiorentina vrea să câştige titlul cu Farul şi să ajungă şi la echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a marcat 3 goluri pentru Farul în cele 13 meciuri jucate. Acesta este împrumutat de la Fiorentina până în vară.

Louis Munteanu, dorinţe uriaşe după Farul – Universitatea Craiova 2-1

„A fost un meci greu. În prima repriă am jucat bine, dar e bine că am câştigat cu 2-1 şi am revenit pe primul loc. Suntem fericiţi că am luat 6 puncte din 9. O luăm meci de meci şi sperăm să fim pe primul locv până la final.

Mă simt foarte bine şi sunte fericit. Îi dedicăm şi lui această victorie. Mai sunt multe meciuri, în playoff o să se decidă totul. Dacă suntem pe primul loc, sper să rămânem acolo. Sunt aici, iar în vară voi vorbi cu cei de la Fiorentina să văd ce fac. Orice jucător îşi doreşte să ajungă la echipă naţională”, a spus Louis Munteanu la digisport.ro.

Farul – Universitatea Craiova 2-1. „Regele” a revenit pe primul loc!

Farul – Universitatea Craiova 2-1. Echipa lui Gică Hagi a revenit pe primul loc al clasamentului din Liga 1. Puștii „Regelui” s-au distrat cu oltenii lui Eugen Neagoe. Adrian Mazilu a fost eroul serii.

Reclamă

Scorul a fost deschis repede la Ovidiu, de către gazde, care au marcat prin tânărul de 17 ani, Adrian Mazilu, aflat la primul său gol în prima ligă. Acelaşi Mazilu a mai ratat de două ori, în minutele 13 şi 24, iar în minutul 33 Arlauskis a provocat un penalti ciudat, intrând pur şi simplu în M. Popescu. Arbitrul Andrei Chivulete a dictat lovitură de pedeapsă după o scurtă consultare a VAR, iar Larie a transformat-o în minutul 34.

În repriza secundă Farul a pierdut din turaţie, oltenii au redus din diferenţă prin Nistor, din pasa lui Işfan (min. 58), însă oaspeţii nu au avut forţa de a egala situaţia pe tabelă şi Farul s-a impus cu 2-1, devenind lider în clasament, cu 51 de puncte.

În urma acestui succes, Farul a  revenit pe primul loc al clasamentului din Liga 1, cu 51 de puncte, la o lungime de CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe poziția a cincea, la 10 puncte de echipa lui Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare Vezi toate știrile
Citește și