Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova 2-1. „Regele” a revenit pe primul loc! Puștii lui Gică Hagi s-au distrat cu oltenii lui Neagoe. Mazilu, eroul serii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 februarie 2023, 21:47

Farul – Universitatea Craiova 2-1. „Regele a revenit pe primul loc! Puștii lui Gică Hagi s-au distrat cu oltenii lui Neagoe. Mazilu, eroul serii

Farul - Universitatea Craiova 2-1

Jucătorii Farului, în timpul unui meci / Hepta

Farul – Universitatea Craiova 2-1. Echipa lui Gică Hagi revine pe primul loc al clasamentului din Liga 1. Puștii „Regelui” s-au distrat cu oltenii lui Eugen Neagoe. Adrian Mazilu a fost eroul serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorul a fost deschis repede la Ovidiu, de către gazde, care au marcat prin tânărul de 17 ani, Adrian Mazilu, aflat la primul său gol în prima ligă. Acelaşi Mazilu a mai ratat de două ori, în minutele 13 şi 24, iar în minutul 33 Arlauskis a provocat un penalti ciudat, intrând pur şi simplu în M. Popescu. Arbitrul Andrei Chivulete a dictat lovitură de pedeapsă după o scurtă consultare a VAR, iar Larie a transformat-o în minutul 34.

În repriza secundă Farul a pierdut din turaţie, oltenii au redus din diferenţă prin Nistor, din pasa lui Işfan (min. 58), însă oaspeţii nu au avut forţa de a egala situaţia pe tabelă şi Farul s-a impus cu 2-1, devenind lider în clasament, cu 51 de puncte.

În urma acestui succes, Farul a  revenit pe primul loc al clasamentului din Liga 1, cu 51 de puncte, la o lungime de CFR Cluj. Universitatea Craiova este pe poziția a cincea, la 10 puncte de echipa lui Hagi.

Farul – Universitatea Craiova 2-1

Final de meci! Farul s-a impus cu 2-1.

Reclamă

Min 58: GOOOL Universitatea Craiova! Dan Nistor a înscris cu un șut cu latul de la marginea careului.

Min 34: GOOOL Farul! Ionuț Larie a marcat din penalty.

Min 6. GOOOL Farul! Adrian Mazilu a deschis scorul cu un șut la colțul scurt, din interiorul careului. Puștiul de 17 ani al lui Gică Hagi a fost lansat pe contraatac cu o pasă excelentă de Louis Munteanu. Este primul gol marcat de Mazilu în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida dintre Farul şi Universitatea Craiova.

Echipele de start: 

Farul: Aioani – Kiki, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, T. Băluță, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, V. Morar
Rezerve: Buzbuchi – Baravykas, D.Grosu, Grobry, Casap, Sali, Mateus Santos, L. Banu, I. Cojocaru
Antrenor: Gheorghe Hagi

CS Universitatea Craiova: Arlauskis – Martic, V. Găman, Erico Da Silva, Vătăjelu – Al. Crețu, Screciu, Nistor – Ișfan, Rivaldinho, A. Ivan
Rezerve: D. Lazar – Ndong, Zajkov, Mateiu, Sala, Roguljic, Cîmpanu, Koljic, Markovic
Antrenor: Eugen Neagoe

Știrea inițială

Universitatea Craiova o poate egala pe FCSB, în cazul unui succes la Ovidiu. Trupa lui Eugen Neagoe are 41 de puncte, fiind pe locul 5 în Liga 1.

Farul vine o victorie incredibilă, obținută pe terenul FCSB-ului. Constănțenii s-au impus cu scorul de 3-2, după goluri marcate pe in extremis.

Reclamă

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine și ea după un succes. În etapa precedentă, oltenii s-au impus în duelul cu Hermannstadt, scor 2-0.

În partida tur, cele două formații au oferit un meci incredibil. Partida a fost câștigată de Universitatea Craiova cu 4-3, după ce Farul a condus cu 3-1.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova

Discursul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Universitatea Craiova. Hagi nu a uitat nici de victoria uriaşă din derby-ul cu FCSB şi a dezvăluit un detaliu pe care l-a remarcat.

Hagi a spus că după golul de 2-2, jucătorul de la Farul Constanţa a luat mingea din poartă şi a dus-o la centrul terenului, dovadă că elevii săi credeau în victorie. Farul a marcat de două ori în prelungirile partidei cu FCSB de pe Arena Naţională.

Hagi a făcut şi o analiză a derby-ului cu Universitatea Craiova şi a spus că se aşteaptă chiar la o partidă cu goluri multe. În tur, Universitatea Craiova s-a impus în faţa celor de la Farul cu 4-3.

„E un adversar foarte bun, cu un lot foarte talentat. Cu un spirit foarte bun. O echipă care are tehnică şi forţă, cu un antrenor disciplinat, experimentat. Cu o personalitate foarte specifică zonei. Ne aşteaptă un meci din toate punctele de vedere foarte greu. Noi trebuie să ne impunem jocul nostru, iar defensiv să dominăm şi punem presiune.

Avem suspendări, Boli e bine, dar nu e sută la sută. Dacă lipseşte Denis, care este mai mult decât un jucător, cred trebuie să găsim soluţii. Sper să fiu inspirat. Pot fi goluri multe, dar să marcăm noi mai multe decât ei. Cel mai important lucru, la ultimul meci, e că jucătorul a luat mingea din poartă la 2-2 şi ne-am dorit victoria„, a spus Gică Hagi în conferinţa de presă susţinută înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și