Închide meniul
Foto

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită! Femeia este cu 10 ani mai în vârstă şi a fost căsătorită cu un star din fotbal

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 9:59

Reclamă
Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită! Femeia este cu 10 ani mai în vârstă şi a fost căsătorită cu un star din fotbal

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită

Melissa Satta şi Matteo Berrettini/ Profimedia

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită, femeia care a fost căsătorită cu un star din fotbal. La partida dintre Inter şi AC Milan, sportivul de pe locul 22 ATP a fost surprins alături de Melissa Satta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matteo Berrettini a format o relaţie de lungă durată cu jucătoarea de tenis Ajla Tomljanovic. Cei doi s-au despărţit anul trecut, iar acum italianul se iubeşte cu altcineva.

Matteo Berrettini s-a afişat cu noua iubită! Femeia a fost căsătorită cu un star din fotbal

Melissa Satta are 36 de ani şi este cu 10 ani mai în vârstă decât Matteo Berrettini. Aceasta a format o relaţie timp de cinci ani cu Christian Vieri, fostul atacant de la Inter şi AC Milan.

Totodată, Melissa Satta a fost căsătorită cu Kevin Prince Boateng, fostul jucător de la Barcelona. Cei doi au împreună şi un copil, după mariajul care a durat 4 ani şi s-a încheiat în 2020.

Melissa Satta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Italia (Vezi galeria FOTO de la finalul articolului). Aceasta formează un cuplu cu Matteo Berrettini de câteva luni, notează presa din Italia.

Reclamă

Berrettini a fost împreună cu Ajla Tomljanovic timp de aproape trei ani. Sportiva a mai fost într-o relaţie şi cu „rebelul tenisului”, Nick Kyrgios.

Andy Murray, victorie epică în faţa lui Matteo Berrettini

Andy Murray, victorie epică în faţa lui Matteo Berrettini. Scoţianul a produs prima marte surpriză de la Australian Open 2023.

Andy Murray, locul 49 mondial, a produs una dintre cele mai bune performanţe ale sale din ultimii ani şi l-a învins pe italianul Matteo Berrettini, cap de serie 13, marţi, după un thriller în cinci seturi, în primul tur de la Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3

Scoţianul în vârstă de 35 de ani s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3, 4-6, 6-7 (7-9), 7-6 (10-6), pe Rod Laver Arena, după un meci de patru ore şi 49 de minute, scrie news.ro.

Fostul număr 1 mondial a reuşit prima victorie în faţa unui adversar din top 20 la un Grand Slam din 2017. În turul doi, el va evolua cu învingătorul meciului dintre italianul Fabio Fognini şi australianul Thanasi Kokkinakis.

Cum se relaxează Simona Halep, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj

Simona Halep se relaxează la munte, în așteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj în care este implicată. Românca a postat o serie de fotografii de poveste de la munte, pe conturile oficiale.

Simona Halep este într-o stațiune montană în această perioadă, unde se relaxează pe pârtie.

După ce în startul anului a avut o vacanță exotică în Dubai, unde s-a și antrenat pe plajă, fostul lider WTA a revenit în țară, și se pare că a mers la munte pentru a se bucura de zăpadă.

Simona Halep a surprins ninsoarea din ultima vreme prin mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul oficial de Instagram.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și