Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2023, 15:57

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti cele mai tari ştiri ale zilei, de la decizia luată de TAS în privinţa Farului, la transferul lui Zaniolo, de la Roma, la Galatasaray.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie

1. Hagi a primit licenţa

Decizia de la TAS a venit! Farul e prima în Liga 1 şi are drept de joc şi în cupele europene. Dacă va lua titlul, echipa „Regelui” va ajunge în preliminariile Champions League.

2. Olaru, coleg cu Ianis Hagi

Reclamă

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers. Presa din Scoţia anunţă că jucătorul cotat la 5.3 milioane de euro e dorit pe Ibrox. În trecut, Gigi Becali a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pentru căpitanul de la FCSB.

3. Zaniolo, de la Roma, la Galata

Tot pe AS.ro, afli că Galatasaray a realizat un transfer de top. L-a cumpărat pe Nicolo Zaniolo de la AS Roma. Turcii au plătit 20 de milioane de euro, dar, cu bonusuri, suma poate ajunge la 35 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

4. LPF: Pintilii, antrenorul etapei

LPF l-a desemnat antrenorul etapei pe Mihai Pintilii, deşi acesta nu este tehnicianul principal din acte de la FCSB. Pinti are funcţia de delegat al echipei, Leo Strizu fiind antrenorul cu licenţa PRO.

5. Salarii uriaşe la City

Englezii au publicat lista cu cele mai mari salarii de la Manchester City. Pep Guardiola e primul, cu 21.5 milioane de lire sterline. Haaland e doar pe 3, într-un top din care mai fac parte Grealish şi Foden.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și