Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2023, 15:57

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti cele mai tari ştiri ale zilei, de la decizia luată de TAS în privinţa Farului, la transferul lui Zaniolo, de la Roma, la Galatasaray.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie

1. Hagi a primit licenţa

Decizia de la TAS a venit! Farul e prima în Liga 1 şi are drept de joc şi în cupele europene. Dacă va lua titlul, echipa „Regelui” va ajunge în preliminariile Champions League.

2. Olaru, coleg cu Ianis Hagi

Reclamă

Darius Olaru ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi la Rangers. Presa din Scoţia anunţă că jucătorul cotat la 5.3 milioane de euro e dorit pe Ibrox. În trecut, Gigi Becali a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pentru căpitanul de la FCSB.

3. Zaniolo, de la Roma, la Galata

Tot pe AS.ro, afli că Galatasaray a realizat un transfer de top. L-a cumpărat pe Nicolo Zaniolo de la AS Roma. Turcii au plătit 20 de milioane de euro, dar, cu bonusuri, suma poate ajunge la 35 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

4. LPF: Pintilii, antrenorul etapei

LPF l-a desemnat antrenorul etapei pe Mihai Pintilii, deşi acesta nu este tehnicianul principal din acte de la FCSB. Pinti are funcţia de delegat al echipei, Leo Strizu fiind antrenorul cu licenţa PRO.

5. Salarii uriaşe la City

Englezii au publicat lista cu cele mai mari salarii de la Manchester City. Pep Guardiola e primul, cu 21.5 milioane de lire sterline. Haaland e doar pe 3, într-un top din care mai fac parte Grealish şi Foden.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și