Închide meniul
NEWS ALERT

Verdict final pentru Farul de la TAS! Trupa lui Gică Hagi are drept de joc în competiţiile europene

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 10:55

Verdict final pentru Farul de la TAS! Trupa lui Gică Hagi are drept de joc în competiţiile europene

Farul - Sepsi live text de la ora 20:30

Gică Hagi / Hepta

TAS a oferit verdictul final pentru Farul, iar trupa lui Gică Hagi a aflat că are drept de joc în competiţiile europene! Cazul constănţenilor s-a judecat pe data de 6 decembrie la Tribunalul Sportiv de la Lausanne, iar liderul din Liga 1 a avut câştig de cauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a revenit pe primul loc, după victoria cu Universitatea Craiova, şi a mai primit o veste bună! TAS le oferă dreptul constănţenilor să evolueze în cupele europene, în sezonul viitor!

Verdict final pentru Farul de la TAS! Trupa lui Gică Hagi are drept de joc în competiţiile europene

Vestea că Farul va putea evolua în competiţiile europene a fost publicată şi pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

„Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licența de pariticipare în competițiile europene a clubului Farul Constanța, iar în urma analizei argumentelor clubului și ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB”, se arată în anunţul postat pe frf.ro.

Farul era nesigură în privinţa dreptului de participare în competiţiile europene, după ce oficialii de la TAS şi-au ridicat semne de întrebarea cu privire la fuziunea pe care clubul din Constanţa a făcut-o cu Viitorul, în vara lui 2021. Astfel, a fost pus la îndoială modul în care actualul lider din Liga 1 a promovat în primul eşalon din România, la momentul fuzionării activând în liga secundă.

Reclamă

Comisia de la UEFA a considerat că în urma fuzionării dintre Farul şi Viitorul a rezultat un club nou, care nu ar fi trebuit să evolueze în Liga 1. Însă, în urma deciziei de la TAS, s-a dovedit că proiectul lui Gică Hagi este unul „sănătos”.

Gică Hagi anunță un proiect uriaș la Farul Constanța

Gică Hagi anunță un proiect uriaș la Farul Constanța, în interviul acordat după victoria cu Universitatea Craiova, 2-1. Dobrogenii au revenit pe primul loc în Liga 1, cu un punct peste CFR Cluj, și speranțele la titlu au rămas intacte.

Victoria cu oltenii lui Eugen Neagoe a reprezentat cadoul perfect pentru ”Rege”, după împlinirea vârstei de 58 de ani. Acesta a anunțat un proiect pe un deceniu la Farul, unde așteaptă oamnii cu bani din Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

”Ne cunoaștem din ce în ce mai bine cu suporterii, o să vină și momentul în care o să ne urcăm și pe garduri.

La Constanța se aprinde o flacără! E un proiect aici. Un proiect pe cinci ani, plus alți cinci ani. Vrem să construim un proiect stabil”, a spus Hagi, la flash-interviu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și