Închide meniul

Vadim Rață regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB: „A lucrat mai mult psihologic!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 februarie 2023, 16:42

Reclamă
Vadim Rață regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB: A lucrat mai mult psihologic!”

Vadim Rață regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB

Mihai Pintilii / Hepta

Vadim Rață, mijlocașul celor de la FC Voluntari, regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vadim Rață a fost transferat de FCSB în vara anului trecut de la FC Voluntari, însă nu a rezistat nici o lună la formația bucureșteană. Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de prestațiile pe care Vadim Rață le-a avut în cele 62 de minute bifate, în trei partide pentru FCSB, motiv pentru care a cerut ca acesta să fie îndepărtat de la echipă.

Vadim Rață regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB

Vadim Rață susține că ar fi meritat mai multe șanse la FCSB. Totodată, regretă că nu a apucat să fie antrenat de Mihai Pintilii, actualul tehnician al formației roș-albastre.

„Cu siguranţă toate lucrurile astea s-au zis asupra evoluţiei mele, pentru că… nu am mai fost aşa bine pe plan moral, vă daţi seama, când se întâmplă o chestie de asta, parcă îţi pierzi puţin din încrederea în sine.

Dar, până la urmă, o să mă reglez eu. Şi din cauza poziţiei pe care joc acum, că joc la închidere, lipsesc performanţele şi golurile pe teren.

Reclamă

Domnul Pintilii cred că a lucrat mai mult psihologic, mi se pare o echipă acum foarte puternică. Poate joacă cel mai frumos fotbal. M-am uitat la meciul cu CFR şi am fost chiar puţin impresionat.

Bine, era clar că au multă calitate băieţii de acolo, am fost cu ei la antrenament puţin şi era clar că au calitate mare, dar acum şi luptă pe teren şi sunt puternici, câştigă duelurile, sunt mai motivaţi”, a declarat Vadim Rață, pentru orangesport.ro.

Vadim Rață: „Pintilii face antrenamentele!”

„(n.r. crezi că ai fi avut mai multe şanse cu Pintilii?) Cu siguranţă, da. Nu ştiu ce rol a avut antrenorul în plecarea mea de acolo, dar consider că aveam nevoie de puţin mai mult timp pentru adaptare.

Reclamă 4 / 0/3

Vă daţi seama că nu e uşor să ajungi la FCSB şi, mai ales, să te acomodezi repede cu băieţii. Majoritatea care s-au transferat în această vară se cunoşteau cu băieţii de acolo, eu nu.

Cred că îmi trebuia mai mult timp ca să demonstrez. Am avut câteva discuţii (n.r. cu Pintilii), pot să zic încă de pe atunci mă susţinea.

Se ocupa mai mult cu fazele fixe, mai venea să zică o vorbă, să te încurajeze puţin. Mie îmi pare că el în primul rând le-a dat o încredere şi a umblat puţin la psihic, i-a relaxat pe băieţi.

Nu mi se pare normal (n.r. că Gigi Becali face schimbările la FCSB), dar, până la urmă, e clubul său şi el decide ce face cu el şi cum lucrează.

Pintilii face antrenamentele, cred că îşi exprimă părerea faţă de domnul Becali, cine merită să joace, şi după se ia o decizie de comun acord.

Nici nu ştiu cum decurg lucrurile la aşa ceva, dar, totuşi, nu ştiu dacă am mai auzit, la un club mare din Premier League sau LaLiga, să se bage patronul peste antrenor”, a mai spus Vadim Rață.

FC Voluntari o va întâlni pe FCSB, duminică, de la ora 20:00, într-un meci care contează pentru etapa a 25-a din Liga 1. Partida se va disputa pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 3-1. Louis Munteanu a reuşit „dubla”! Mitriţă a redus din diferenţă din penalty 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident Vezi toate știrile
Citește și