Închide meniul

Vadim Rață vrea să o „pedepsească” pe FCSB: „Ar fi bine să le luăm puncte!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 februarie 2023, 22:18 / Actualizat: 9 februarie 2023, 16:34

Vadim Rață vrea să o pedepsească” pe FCSB: Ar fi bine să le luăm puncte!”

Vadim Rață vrea să o „pedepsească” pe FCSB

Vadim Rață, într-unul dintre puținele meciuri pentru FCSB / Hepta

Vadim Rață, mijlocașul celor de la FC Voluntari, vrea să o „pedepsească” pe FCSB, pentru modul în care a fost tratat la formația bucureșteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vadim Rață a fost transferat de FCSB în vara anului trecut de la FC Voluntari, însă nu a rezistat nici o lună la formația bucureșteană. Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de prestațiile pe care Vadim Rață le-a avut în cele 62 de minute bifate, în trei partide pentru FCSB, motiv pentru care a cerut ca acesta să fie îndepărtat de la echipă.

FC Voluntari o va întâlni pe FCSB, duminică, de la ora 20:00, într-un meci care contează pentru etapa a 25-a din Liga 1. Partida se va disputa pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Vadim Rață vrea să o „pedepsească” pe FCSB

Vadim Rață nu a uitat de modul în care a fost tratat la FCSB, motiv pentru care a declarat că își dorește, în mod special, să câștige meciul de duminică.

„Toate gândurile mele erau la o acomodare cât mai rapidă la FCSB. După aia brusc s-au dat planurile peste cap, trebuia să mă întorc aici (n.r. la FC Voluntari). Până şi în momentul de faţă stau în apartament acolo, în Berceni. E o ocazie pentru mine să arăt că au greşit ei. 

Reclamă

Ar fi bine să le luăm puncte, trei sau măcar două, poate să înţeleagă şi ei că nu e ok să faci aşa cu un fotbalist. E o echipă acum foarte bună (n.r. FCSB) şi mă bucur pentru băieţii de acolo.

Eu cred că mie îmi trebuia puţin mai mult timp că să demonstrez (n.r. la FCSB). Nu cred că aş mai reveni (n.r. la FCSB), pentru că ar fi ceva straniu”, a declarat Vadim Rață, pentru orangesport.ro.

„Raţă a intrat cu entuziasm, a fost foarte motivat. Am vorbit aseară cu el şi mi-a spus «Mister, sunt foarte motivat, vreau să joc. Ştiu ce cereţi dumneavoastră, ştiu că nu s-a schimbat nimic», dar a avut un joc foarte bun. Mie mi-a plăcut cum a jucat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am întâlnit cu situaţia asta. Ştiam de acum două zile, am fost anunţat că e posibil să vină Vadim înapoi. Sincer, eu m-am bucurat foarte tare”, spunea Liviu Ciobotariu, antrenorul Voluntariului, în luna septembrie, despre revenirea lui Vadim Rață.

Gigi Becali: „Nu este de FCSB!”

După plecarea lui Vadim Rață de la FCSB, Gigi Becali declara faptul că actualul mijlocaș de la FC Voluntari nu era destul de valoros pentru echipa pe care o patronează, motiv pentru care a decis să renunțe la el.

„Eu am spus că așa o să fac. Vrei să vii la FCSB, semnezi contract pe un an plus încă patru, doi sau trei. Eu fac selecții la locul de muncă! Pentru că vin la FCSB și nu-i țin picioarele, și atunci eu te verific la locul de muncă cu șurubelnița în mâna. A avut timp, a ținut șurubelnița și i-a căzut din mână de două ori. Am întrebat, nu l-am luat de pomană așa. E cel mai bun de la Voluntari, dar el este de Voluntari, nu este de FCSB!”, spunea Gigi Becali, în luna septembrie, pentru sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și