Închide meniul

Vadim Rață regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB: „A lucrat mai mult psihologic!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 februarie 2023, 16:42

Vadim Rață regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB: A lucrat mai mult psihologic!”

Vadim Rață regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB

Mihai Pintilii / Hepta

Vadim Rață, mijlocașul celor de la FC Voluntari, regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vadim Rață a fost transferat de FCSB în vara anului trecut de la FC Voluntari, însă nu a rezistat nici o lună la formația bucureșteană. Gigi Becali s-a declarat dezamăgit de prestațiile pe care Vadim Rață le-a avut în cele 62 de minute bifate, în trei partide pentru FCSB, motiv pentru care a cerut ca acesta să fie îndepărtat de la echipă.

Vadim Rață regretă că nu a fost antrenat de Mihai Pintilii la FCSB

Vadim Rață susține că ar fi meritat mai multe șanse la FCSB. Totodată, regretă că nu a apucat să fie antrenat de Mihai Pintilii, actualul tehnician al formației roș-albastre.

„Cu siguranţă toate lucrurile astea s-au zis asupra evoluţiei mele, pentru că… nu am mai fost aşa bine pe plan moral, vă daţi seama, când se întâmplă o chestie de asta, parcă îţi pierzi puţin din încrederea în sine.

Dar, până la urmă, o să mă reglez eu. Şi din cauza poziţiei pe care joc acum, că joc la închidere, lipsesc performanţele şi golurile pe teren.

Reclamă

Domnul Pintilii cred că a lucrat mai mult psihologic, mi se pare o echipă acum foarte puternică. Poate joacă cel mai frumos fotbal. M-am uitat la meciul cu CFR şi am fost chiar puţin impresionat.

Bine, era clar că au multă calitate băieţii de acolo, am fost cu ei la antrenament puţin şi era clar că au calitate mare, dar acum şi luptă pe teren şi sunt puternici, câştigă duelurile, sunt mai motivaţi”, a declarat Vadim Rață, pentru orangesport.ro.

Vadim Rață: „Pintilii face antrenamentele!”

„(n.r. crezi că ai fi avut mai multe şanse cu Pintilii?) Cu siguranţă, da. Nu ştiu ce rol a avut antrenorul în plecarea mea de acolo, dar consider că aveam nevoie de puţin mai mult timp pentru adaptare.

Reclamă 4 / 0/3

Vă daţi seama că nu e uşor să ajungi la FCSB şi, mai ales, să te acomodezi repede cu băieţii. Majoritatea care s-au transferat în această vară se cunoşteau cu băieţii de acolo, eu nu.

Cred că îmi trebuia mai mult timp ca să demonstrez. Am avut câteva discuţii (n.r. cu Pintilii), pot să zic încă de pe atunci mă susţinea.

Se ocupa mai mult cu fazele fixe, mai venea să zică o vorbă, să te încurajeze puţin. Mie îmi pare că el în primul rând le-a dat o încredere şi a umblat puţin la psihic, i-a relaxat pe băieţi.

Nu mi se pare normal (n.r. că Gigi Becali face schimbările la FCSB), dar, până la urmă, e clubul său şi el decide ce face cu el şi cum lucrează.

Pintilii face antrenamentele, cred că îşi exprimă părerea faţă de domnul Becali, cine merită să joace, şi după se ia o decizie de comun acord.

Nici nu ştiu cum decurg lucrurile la aşa ceva, dar, totuşi, nu ştiu dacă am mai auzit, la un club mare din Premier League sau LaLiga, să se bage patronul peste antrenor”, a mai spus Vadim Rață.

FC Voluntari o va întâlni pe FCSB, duminică, de la ora 20:00, într-un meci care contează pentru etapa a 25-a din Liga 1. Partida se va disputa pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și