Închide meniul

Lionel Messi poate rata duelul de „5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen! Anunțul făcut de presa din Franța

Sebastian Cristian Publicat: 9 februarie 2023, 21:17

Reclamă
Lionel Messi poate rata duelul de 5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen! Anunțul făcut de presa din Franța

Lionel Messi poate rata duelul de „5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen!

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimedia

Lionel Messi poate rata duelul stelar dintre PSG și Bayern Munchen din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Francezii anunță că superstarul argentinian a suferit o accidentare musculară în derby-ul cu Marseille și este incert pentru primul duel cu bavarezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Bayern Munchen, meciul tur din „optimile” Ligii Campionilor va avea loc marți, 14 februarie, pe Parc des Princes și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro.

Lionel Messi poate rata duelul de „5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen! Anunțul făcut de presa din Franța

Formația din capitala Franței are mari probleme înainte de super duelul cu Bayern Munchen. După ce Kylian Mbappe este incert pentru meciul de marți, parizienii nu sunt siguri că se vor putea baza nici pe Leo Messi.

Jurnaliștii de la L’Equipe au anunțat că Messi nu va face deplasarea la Monaco pentru meciul de campionat, iar prezența sa pe teren în manșa tur cu Bayern este o incertitudine în acest moment. Chiar și așa, campioana Franței rămâne optimistă în ceea ce privește calificarea în „sferturi”.

Cele două formații s-au întâlnit și în sezonul 2020/2021 în Liga Campionilor. Duelul de atunci din sferturile de finală a fost câștigat de PSG, la capătul unor meciuri extrem de spectaculoase. A fost 3-2 pentru PSG în Germania și 1-0 pentru Bayern în Franța. La acel moment încă se aplică regula golului înscris în deplasare.

Reclamă

Ba mai mult, PSG și Bayern au jucat și finala Ligii Campionilor în sezonul 2019/2020. Bavarezii se impuneau atunci, scor 1-0, într-o finală disputată la Lisabona.

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG. Antrenorul lui Bayern Munchen a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el consideră că gruparea pariziană PSG blufează în legătură cu absenţa lui Mbappe de la meciul cu bavarezii, anunță news.ro.

Parizienii au anunţat joi că fotbalistul Kylian Mbappe ar putea absenta de pe teren timp de trei săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Montpellier. Asta înseamnă cu Mbappe va rata prima manşă a duelului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, meci programat pentru ziua de 14 februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede în absenţa lui Kylian de la partida cu echipa sa. Pentru Nagelsmann, totul este o cacealma:

„Nu cred că Mbappe va rata meciul cu Bayern. Mă aştept să joace, Nu ştiu ce are, pentru că declaraţia de pe site-ul PSG este destul de vagă, dar nu îmi pot imagina că va ratat acest meci”, a spus Nagelsmann.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și