Închide meniul

Lionel Messi poate rata duelul de „5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen! Anunțul făcut de presa din Franța

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 februarie 2023, 21:17

Lionel Messi poate rata duelul de 5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen! Anunțul făcut de presa din Franța

Lionel Messi poate rata duelul de „5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen!

Lionel Messi, în tricoul lui PSG / Profimedia

Lionel Messi poate rata duelul stelar dintre PSG și Bayern Munchen din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Francezii anunță că superstarul argentinian a suferit o accidentare musculară în derby-ul cu Marseille și este incert pentru primul duel cu bavarezii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Bayern Munchen, meciul tur din „optimile” Ligii Campionilor va avea loc marți, 14 februarie, pe Parc des Princes și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro.

Lionel Messi poate rata duelul de „5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen! Anunțul făcut de presa din Franța

Formația din capitala Franței are mari probleme înainte de super duelul cu Bayern Munchen. După ce Kylian Mbappe este incert pentru meciul de marți, parizienii nu sunt siguri că se vor putea baza nici pe Leo Messi.

Jurnaliștii de la L’Equipe au anunțat că Messi nu va face deplasarea la Monaco pentru meciul de campionat, iar prezența sa pe teren în manșa tur cu Bayern este o incertitudine în acest moment. Chiar și așa, campioana Franței rămâne optimistă în ceea ce privește calificarea în „sferturi”.

Cele două formații s-au întâlnit și în sezonul 2020/2021 în Liga Campionilor. Duelul de atunci din sferturile de finală a fost câștigat de PSG, la capătul unor meciuri extrem de spectaculoase. A fost 3-2 pentru PSG în Germania și 1-0 pentru Bayern în Franța. La acel moment încă se aplică regula golului înscris în deplasare.

Reclamă

Ba mai mult, PSG și Bayern au jucat și finala Ligii Campionilor în sezonul 2019/2020. Bavarezii se impuneau atunci, scor 1-0, într-o finală disputată la Lisabona.

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG: „Nu îmi pot imagina așa ceva!”

Julian Nagelsmann nu crede că Mbappe va rata duelul „de foc” dintre Bayern și PSG. Antrenorul lui Bayern Munchen a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că el consideră că gruparea pariziană PSG blufează în legătură cu absenţa lui Mbappe de la meciul cu bavarezii, anunță news.ro.

Parizienii au anunţat joi că fotbalistul Kylian Mbappe ar putea absenta de pe teren timp de trei săptămâni după accidentarea suferită în meciul cu Montpellier. Asta înseamnă cu Mbappe va rata prima manşă a duelului cu Bayern Munchen din Liga Campionilor, meci programat pentru ziua de 14 februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu crede în absenţa lui Kylian de la partida cu echipa sa. Pentru Nagelsmann, totul este o cacealma:

„Nu cred că Mbappe va rata meciul cu Bayern. Mă aştept să joace, Nu ştiu ce are, pentru că declaraţia de pe site-ul PSG este destul de vagă, dar nu îmi pot imagina că va ratat acest meci”, a spus Nagelsmann.

Recomandări
  • Lionel Messi poate rata duelul de „5 stele” dintre PSG și Bayern Munchen!
  • Anunțul făcut de presa din Franța

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și