Închide meniul

Billel Omrani, vizită în studioul lui Alex Velea. Apariție de senzație a jucătorului de la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 10 februarie 2023, 18:14

Reclamă
Billel Omrani, vizită în studioul lui Alex Velea. Apariție de senzație a jucătorului de la FCSB

Billel Omrani, vizită în studioul lui Alex Velea

Colaj cu Billel Omrani și Alex Velea / Instagram

Billel Omrani a făcut o vizită la studioul lui Alex Velea. Jucătorul lui FCSB este prieten cu celebrul artist. Cei doi au făcut senzație la microfon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Instagram au apărut mai multe fotografii cu Alex Velea și Billel Omrani în studioul de muzică. Jucătorul vicecampioanei României a cântat alături de artiști.

Billel Omrani, vizită în studioul lui Alex Velea

Instagram azraelgolden
Instagram azraelgolden
Instagram azraelgolden

Mihai Stoica i-a transmis un ultimatum lui Billel Omrani!

Mihai Stoica a transmis un ultimatum pentru Billel Omrani. Managerul general de la FCSB îi cere atacantului de 29 de ani să îşi schimbe atitudinea. Doar aşa va avea o şansă să devină titular la vicecampioana României.

Omrani a jucat în 14 meciuri din campionat pentru roş-albaştri şi a înscris 2 goluri. De numai 6 ori şi-a făcut loc în primul 11. În victoria cu CFR Cluj, 1-0, a jucat doar un minut.

”Omrani are evoluții oscilante, el știe de ce. Se luptă pentru postul de titular cu golgheterul campionatului, care e de o seriozitate ieșită din comun. El stă 45 de minute în plus la sală.

Reclamă

Jucătorii își caută mereu alibiuri, obligatoriu e antrenamentul, după care lucrează fiecare unde consideră, cum consideră.

Eu nu mă rog de niciun jucător ca să facă fotbal de performanță și să facă milioane. Dacă ei nu înțeleg că de la FCSB se pleacă cel mai ușor, dacă ei nu vor, ce să fac. Vitrina încă e luminată la noi”, a mai declarat Mihai Stoica.

Gigi Becali i-a dat o sumă uriaşă la semnătură lui Billel Omrani

Gigi Becali a trebuit să dea o avere pentru a-l convinge pe Billel Omrani să semneze cu FCSB, chiar dacă atacantul era liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera i-a dat numai puţin de 200.000 de euro la semnătură lui Billel Omrani. Francezul are şi unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. Omrani câştigă lunar, la FCSB, suma de 20.000 de euro. La un calcul simplu, Omrani va câştiga peste 400.000 de euro încă din primul an.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. Francezul a venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Omrani s-a aflat în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și