Închide meniul

Billel Omrani, vizită în studioul lui Alex Velea. Apariție de senzație a jucătorului de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 februarie 2023, 18:14

Billel Omrani, vizită în studioul lui Alex Velea. Apariție de senzație a jucătorului de la FCSB

Billel Omrani, vizită în studioul lui Alex Velea

Colaj cu Billel Omrani și Alex Velea / Instagram

Billel Omrani a făcut o vizită la studioul lui Alex Velea. Jucătorul lui FCSB este prieten cu celebrul artist. Cei doi au făcut senzație la microfon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Instagram au apărut mai multe fotografii cu Alex Velea și Billel Omrani în studioul de muzică. Jucătorul vicecampioanei României a cântat alături de artiști.

Billel Omrani, vizită în studioul lui Alex Velea

Instagram azraelgolden
Instagram azraelgolden
Instagram azraelgolden

Mihai Stoica i-a transmis un ultimatum lui Billel Omrani!

Mihai Stoica a transmis un ultimatum pentru Billel Omrani. Managerul general de la FCSB îi cere atacantului de 29 de ani să îşi schimbe atitudinea. Doar aşa va avea o şansă să devină titular la vicecampioana României.

Omrani a jucat în 14 meciuri din campionat pentru roş-albaştri şi a înscris 2 goluri. De numai 6 ori şi-a făcut loc în primul 11. În victoria cu CFR Cluj, 1-0, a jucat doar un minut.

”Omrani are evoluții oscilante, el știe de ce. Se luptă pentru postul de titular cu golgheterul campionatului, care e de o seriozitate ieșită din comun. El stă 45 de minute în plus la sală.

Reclamă

Jucătorii își caută mereu alibiuri, obligatoriu e antrenamentul, după care lucrează fiecare unde consideră, cum consideră.

Eu nu mă rog de niciun jucător ca să facă fotbal de performanță și să facă milioane. Dacă ei nu înțeleg că de la FCSB se pleacă cel mai ușor, dacă ei nu vor, ce să fac. Vitrina încă e luminată la noi”, a mai declarat Mihai Stoica.

Gigi Becali i-a dat o sumă uriaşă la semnătură lui Billel Omrani

Gigi Becali a trebuit să dea o avere pentru a-l convinge pe Billel Omrani să semneze cu FCSB, chiar dacă atacantul era liber de contract după despărţirea de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera i-a dat numai puţin de 200.000 de euro la semnătură lui Billel Omrani. Francezul are şi unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. Omrani câştigă lunar, la FCSB, suma de 20.000 de euro. La un calcul simplu, Omrani va câştiga peste 400.000 de euro încă din primul an.

Billel Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. Francezul a venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Omrani s-a aflat în negocieri avansate şi cu Konyaspor, ocupanta locului 3 în Turcia sezonul trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și