Închide meniul

George Cosac, dezvăluiri teribile despre starea Simonei Halep: „Este stresată!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 februarie 2023, 19:10

Reclamă
George Cosac, dezvăluiri teribile despre starea Simonei Halep: „Este stresată!

Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, vineri, că în mod sigur Simona Halep, depistată pozitiv cu roxadustat la un control efectuat la US Open, este stresată în această perioadă având în vedere că aşteaptă verdictul în cazul de doping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep își așteaptă verdictul după ce a fost suspendată temporar din tenis.

George Cosac, despre Simona Halep, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat

„Nu am mai vorbit în ultimul timp. Sunt convins că Simona este stresată, aşteaptă verdictul. În acelaşi timp această perioadă se contabilizează şi sunt sigur că atunci când va primi verdictul va fi direct aptă de joc”, a afirmat Cosac, la finalul Adunării Generale a Federaţiei Române de Tenis, conform agerpres.ro. 

La rândul său, Florin Segărceanu, fost căpitan nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României, a afirmat, vineri, că Simona Halep a fost mai mult plecată din ţară în ultima perioadă pentru a se linişti.

„Cu Simona am avut şi consider că încă am o relaţie bună, din păcate, ea a stat mai departe ţinând cont de problemele ei. A fost mai mult plecată pentru a se linişti. Ea a fost în ultima perioadă alături de echipa lui Mouratoglu şi cred că a comunicat mai mult în partea aceea pentru că luptă împreună pentru aflarea adevărului şi pentru rezolvarea problemei cu suspendarea. Eu am mai spus de nenumărate ori, consider că este imposibil să se fi întâmplat ceva cu cunoştinţa ei. Sper să se dovedească unde s-a greşit. Pot să bag mâna în foc că Simona nu a făcut niciodată aşa ceva conştient”, a precizat Segărceanu.

Reclamă

Simona Halep, prinsă dopată

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, la 21 octombrie 2022, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a fost suspendată provizoriu conform articolului 7.12.1 din Programul Antidoping din Tenis (TADP) de către Agenţia Pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Proba a fost împărţită în două şi analiza ulterioară a conţinut FG-4592 (Roxadustat), care este pe lista 2022 a substanţelor interzise a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA)’‘, menţiona ITIA toamna trecută, precizând că prezenţa substanţei a fost confirmată la contraexpertiză.

Reclamă 4 / 0/3

Halep, care ocupă în prezent locul 15 în clasamentul mondial, a fost testată pozitiv la US Open 2022, acolo unde românca a fost învinsă în primul tur de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4.

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep. Antrenorul australian a declarat că românca este o profesionistă desăvârşită, şi posedă un mare talent. Însă, în ciuda acestuia fapt, Cahill a declarat că fostul lider WTA se oprea uneori din a câştiga în momentele cheie.

„Primul jucător pe care l-am antrenat a fost Lleyton Hewitt. El nu ieșea pe teren ca să joace tenis, ci la război, de fiecare dată când juca.

Când am lucrat cu Simona Halep, a fost o poveste puțin diferită, fiindcă a avut mereu talentul, etica muncii, dorința, dar ea însăși se oprea din a câștiga, în momentele importante.

Cred că întotdeauna trebuie să fii sincer cu jucătorul tău. Durează până ajungi să îl cunoști, trebuie să pui multe întrebări, dar cred că important la antrenorat e să înveți să asculți”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și