Închide meniul

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep: „Se oprea din a câştiga în momentele importante!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 februarie 2023, 11:38 / Actualizat: 9 februarie 2023, 14:24

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep: „Se oprea din a câştiga în momentele importante!

Darren Cahill, dezvăluiri despre perioada în care a antrenat-o pe Simona Halep

Darren Cahill, alături de Simona Halep în timpul unui meci/ Profimedia

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep. Antrenorul australian a declarat că românca este o profesionistă desăvârşită, şi posedă un mare talent. Însă, în ciuda acestuia fapt, Cahill a declarat că fostul lider WTA se oprea uneori din a câştiga în momentele cheie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill a antrenat-o pe Simona Halep timp de şase ani, şi au anunţat întreruperea colaborării în septembrie 2021. Antrenorul australian a ajutat-o pe româncă să câştige primul său trofeu de Grand Slam, la Roland Garros, şi de asemenea, a fost alături de ea când aceasta a devenit lider mondial.

Darren Cahill a oferit noi detalii, după colaborarea cu Simona Halep

Darren Cahill a analizat jucătorii de tenis pe care i-a antrenat de-a lungul carierei. Până la Simona Halep, australianul l-a pregătit pe Lleyton Hewitt, pe care l-a ajutat să devină cel mai tânăr lider mondial în clasamentul ATP.

Ulterior, Cahill a lucrat cu Simona Halep, şi susţine că perioada petrecută alături de românca a fost total diferită de tot ceea ce experimentase până atunci. Antrenorul susţine că românca a fost mereu dornică de a câştiga, având talentul necesar, însă se împiedica singură atunci când era pe punctul de a pune mâna pe un trofeu important.

„Primul jucător pe care l-am antrenat a fost Lleyton Hewitt. El nu ieșea pe teren ca să joace tenis, ci la război, de fiecare dată când juca.

Reclamă

Când am lucrat cu Simona Halep, a fost o poveste puțin diferită, fiindcă a avut mereu talentul, etica muncii, dorința, dar ea însăși se oprea din a câștiga, în momentele importante.

Cred că întotdeauna trebuie să fii sincer cu jucătorul tău. Durează până ajungi să îl cunoști, trebuie să pui multe întrebări, dar cred că important la antrenorat e să înveți să asculți”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Simona Halep şi-a trecut în cont două trofee de Grand Slam: Roland Garros 2018, avându-l pe Darren Cahill alături, şi Wimbledon 2019, cu Daniel Dobre antrenor. Totodată, alături de antrenorul australian, „Simo” a devenit lider mondial în octombrie 2017, şi a mai pierdut trei finale de Grand Slam: Roland Garros 2014 şi 2017 şi Australian Open 2018.

Reclamă 4 / 0/3

John McEnroe, verdict dur despre Simona Halep

John McEnroe vine cu un verdict dur despre Simona Halep. Campioana noastră a ieșit pozitivă la Roxadustat în timpul unui test dat la US Open și legendarul tenismen susține că, dacă va fi considerată vinovată, Simo își va încheia cariera.

„Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, davă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a spus McEnroe, citat de eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și