Închide meniul

George Cosac, dezvăluiri teribile despre starea Simonei Halep: „Este stresată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 februarie 2023, 19:10

George Cosac, dezvăluiri teribile despre starea Simonei Halep: „Este stresată!

Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui interviu / Profimedia Images

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, vineri, că în mod sigur Simona Halep, depistată pozitiv cu roxadustat la un control efectuat la US Open, este stresată în această perioadă având în vedere că aşteaptă verdictul în cazul de doping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep își așteaptă verdictul după ce a fost suspendată temporar din tenis.

George Cosac, despre Simona Halep, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat

„Nu am mai vorbit în ultimul timp. Sunt convins că Simona este stresată, aşteaptă verdictul. În acelaşi timp această perioadă se contabilizează şi sunt sigur că atunci când va primi verdictul va fi direct aptă de joc”, a afirmat Cosac, la finalul Adunării Generale a Federaţiei Române de Tenis, conform agerpres.ro. 

La rândul său, Florin Segărceanu, fost căpitan nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României, a afirmat, vineri, că Simona Halep a fost mai mult plecată din ţară în ultima perioadă pentru a se linişti.

„Cu Simona am avut şi consider că încă am o relaţie bună, din păcate, ea a stat mai departe ţinând cont de problemele ei. A fost mai mult plecată pentru a se linişti. Ea a fost în ultima perioadă alături de echipa lui Mouratoglu şi cred că a comunicat mai mult în partea aceea pentru că luptă împreună pentru aflarea adevărului şi pentru rezolvarea problemei cu suspendarea. Eu am mai spus de nenumărate ori, consider că este imposibil să se fi întâmplat ceva cu cunoştinţa ei. Sper să se dovedească unde s-a greşit. Pot să bag mâna în foc că Simona nu a făcut niciodată aşa ceva conştient”, a precizat Segărceanu.

Reclamă

Simona Halep, prinsă dopată

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, la 21 octombrie 2022, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Mare Şlem, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a fost suspendată provizoriu conform articolului 7.12.1 din Programul Antidoping din Tenis (TADP) de către Agenţia Pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Proba a fost împărţită în două şi analiza ulterioară a conţinut FG-4592 (Roxadustat), care este pe lista 2022 a substanţelor interzise a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA)’‘, menţiona ITIA toamna trecută, precizând că prezenţa substanţei a fost confirmată la contraexpertiză.

Reclamă 4 / 0/3

Halep, care ocupă în prezent locul 15 în clasamentul mondial, a fost testată pozitiv la US Open 2022, acolo unde românca a fost învinsă în primul tur de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4.

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep

Darren Cahill a dat cărţile pe faţă, după colaborarea cu Simona Halep. Antrenorul australian a declarat că românca este o profesionistă desăvârşită, şi posedă un mare talent. Însă, în ciuda acestuia fapt, Cahill a declarat că fostul lider WTA se oprea uneori din a câştiga în momentele cheie.

„Primul jucător pe care l-am antrenat a fost Lleyton Hewitt. El nu ieșea pe teren ca să joace tenis, ci la război, de fiecare dată când juca.

Când am lucrat cu Simona Halep, a fost o poveste puțin diferită, fiindcă a avut mereu talentul, etica muncii, dorința, dar ea însăși se oprea din a câștiga, în momentele importante.

Cred că întotdeauna trebuie să fii sincer cu jucătorul tău. Durează până ajungi să îl cunoști, trebuie să pui multe întrebări, dar cred că important la antrenorat e să înveți să asculți”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și