Închide meniul

Măsuri de securitate speciale la Rapid – FC U Craiova! Cum s-au asigurat gazdele că nu se va repeta scandalul din tur

Cosmin Olteanu Publicat: 10 februarie 2023, 21:08

Reclamă
Măsuri de securitate speciale la Rapid – FC U Craiova! Cum s-au asigurat gazdele că nu se va repeta scandalul din tur

Măsuri de securitate speciale la Rapid - FC U Craiova

Rapid - FC U Craiova / Antena Sport

Măsuri de securitate speciale la Rapid – FC U Craiova! Gazdele au adus mai multe gărzi de corp, în zona vestiarelor, pentru a se asigura că scandalul, din meciul tur, nu se va repeta și pe „Giulești”. În prezent, trupa lui Adrian Mutu se află pe locul 3 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul tur, care a fost câștigat de FC U Craiova, scor 1-0, și s-a jucat la Târgu Jiu, Cristian Săpunaru, fundașul celor de la Rapid, a avut un conflict violent cu mai multe persoane, în zona vestiarelor.

Măsuri de securitate speciale la Rapid – FC U Craiova

Mai multe gărzi de corp au fost aduse în zona vestiarelor, de cei de la Rapid, la partida cu FC U Craiova, pentru a evita un nou scandal precum cel din meciul tur, anunță gsp.ro.

Sursa citată notează că, în acest sezon, nu a mai existat un astfel de dispozitiv de securitate pe arena celor de la Rapid.

Ce spunea Adrian Mutu înaintea partidei Rapid – FC U Craiova

Înaintea partidei de pe „Giulești”, Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, atrăgea atenția la faptul că FC U Craiova este o echipă în formă.

Reclamă

„Întâlnim o echipă care are nevoie de puncte pentru a urca în clasament. O echipă în formă, care ne-a pus tot timpul probleme. Mâine sperăm să câștigăm acest meci. Sper să strângem puncte și să ne îndeplinim obiectivul.

Presiune este tot timpul, este continuă, așa este la Rapid, cum ar trebui să fie la o echipă mare. Mai sunt șase meciuri. Se pot întâmpla multe. Încercăm să facem o figură frumoasă în fața suporterilor.

Este o echipă care are jucători de talent, care pot face diferența. E o echipă care poate câștiga orice meci, cum de altfel îl poate pierde. Trebuie să fim focusați noi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu stau să mă gândesc la lucruri pe care nu am puterea să le controlez (n.r. incidentele din meciul tur). Ca antrenor, mă gânesc doar la ce avem noi de făcut, cum putem câștiga meciul. În rest, nu mă gândesc. Îmi pare rău că nu am fost alături de băieți (n.r. la meciul tur).

Lucrurile extrasportive le lăsăm deoparte. Suntem pe propriu stadion, nu avem de ce să ne temem. Publicul de aici a demonstrat mereu că e civilizat.

În afară de rezultat și dorința de a câștiga, aș vrea să oferim spectacol. Nu avem niciun complex, Rapidul e diferit anul acesta.

Ceea ce mi-aș dori este ca această echipă (n.r. U Craiova 1948) să-și găsească liniștea. Mereu a fost în mijlocul multor întâmplări”, spune Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova.

Marcel Pușcaș: „Nu știu pe cine-am omorât!”

„Din nou Popa. Cătălin Popa. Nu știu pe cine-am omorât sau cui am făcut atât de mult rău de-l primim ca delegare la meciurile importante pe acest Popa Cătălin. Întreaga presă îl acuză de incompatibilitate. Este șef de asociație sportivă, face afaceri cu un club advers – FC Argeș, duce prăjituri la protocoalele FRF si este și șef al AJF Argeș. Toate reliefate de presa sportivă.

Păi, fraților, unde sunt meritocrația, lipsa conflictului de interese și fairplayul mult clamat? Refuz să mă gândesc la ce vorbește lumea cum c-ar fi avut cele mai multe delegări pentru că cineva ar fi interesat de voturile pe care domnul arbitru le poate aduce din județul său”, a scris Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova, pe contul personal de Facebook, după ce a aflat că „centralul” Cătălin Popa a fost delegat la meciul de pe „Giulești”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
13
mai
23:04
Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!”
13
mai
23:01
Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă
13
mai
22:46
Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi
13
mai
22:29
Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare
13
mai
22:10
Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare
Vezi toate știrile
Citește și