Închide meniul

Rapid a transferat 7 juniori la echipa U17 a clubului. Pe unul dintre puşti îl cheamă Ionuţ Luţu :)

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2023, 16:13

Rapid a transferat 7 juniori la echipa U17 a clubului. Pe unul dintre puşti îl cheamă Ionuţ Luţu :)

Dan Şucu, alături de Victor Angelescu

Hepta

Rapid a transferat 7 juniori la echipa U17 a clubului într-o singură zi. Echipa U17 de la Rapid este antrenată de Octavian Chihaia, fost jucător la Sportul Studenţesc şi Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid îşi pregăteşte minuţios viitorul, iar sâmbătă a anunţat numai puţin de 7 transferuri la echipa U17. Interesant e că pe unul dintre noile transferuri îl cheamă Ionuţ Luţu, la fel ca pe mâna dreaptă a lui Gigi Becali.

Rapid a transferat 7 juniori la echipa U17 a clubului

„Rapid a adus în această iarnă șapte jucători de mare perspectivă, aceștia urmând a evolua, pentru început, la formația U17, antrenată de Tavi Chihaia.

Eduard Cristian DĂNILĂ (16) – venit de la FC Botoșani
📌 post: mijlocaș stânga
🗓 data nașterii: 14.03.2006 (Botoșani)

Alexandru-Simion TABUNCIC (16) – venit de la FCM Bacău
📌 post: fundaș dreapta
🗓 data nașterii: 27.05.2006 (Chișinău, MDA)
internațional U17 Rep. Moldova

Reclamă

Alex ȘUȘU (15) – venit de la Farul Constanța
📌 post: fundaș stânga
🗓 data nașterii: 15.11.2007 (București)

Leonard ANGHEL (16) – venit de la FC Voluntari
📌 post: atacant
🗓 data nașterii: 20.10.2006 (Santander, SPA)

Andrei Ionuț LUȚU (17) – venit de la FC Voluntari
📌 post: mijlocaș dreapta
🗓 data nașterii: 21.01.2006 (București)

Reclamă 4 / 0/3

Andi Mihai NEAGA (17) – venit de la UTA Arad
📌 post: mijlocaș stânga/dreapta
🗓 data nașterii: 12.01.2006 (Alexandria)

Andrey TREBUSHNIY (15) – venit de la FK Csikszereda
📌 post: portar
🗓 data nașterii: 24.02.2007 (Kherson, UKR)

Aceștia s-au alăturat deja echipei și sunt în cantonament în Antalya, acolo unde se pregătesc în această perioadă grupele U18, U17, U16 și U15„, au anunţat giuleştenii pe pagina de Facebook.

Rică Răducanu, discurs dur după Rapid – FC U Craiova 1-2: „Au fost vai de capul lor”

Rică Răducanu a avut un discurs dur după Rapid – FC U Craiova 1-2. Fostul mare portar al României a spus că Rapidul nu a jucat nimic în partida pe care a pierdut-o cu echipa lui Adrian Mititelu. Mai mult, Rică Răducanu a spus că Rapid ar mai avea nevoie de jucători pentru a putea emite pretenţii.

Bauza şi Bahassa au marcat golurile victoriei echipei lui Adrian Mititelu în Giuleşti. Rapid a avut un joc greoi, iar Rică Răducanu e de părere că nici schimbările nu au fost inspirate.

„După joc nu m-a surprins, că au fost vai de capul lor. Nici dacă voiau, nu pierdeau. Ori şi-au zis că ăia ne bat tot timpul. Aţi văzut văzut ce goluri aiurea s-au luat. Nu a mai fost Rapidul pe care îl ştiam. Şi schimbările mi s-au părut aşa…Mi-a plăcut FC U Craiova, a fost organizată. Rapidul nu a jucat nimic. De vreo 10 inşi ar mai fi nevoie. Poate portarul nu mai vorbeşte, nu poţi să iei golurile alea. Eu strigam la fundaşi. La cum s-a jucat, eu cred că nu a fost accident. Trebuie să vorbim cu ceilalţi să ne lase să luăm titlul. La ce avem acolo, e foarte bun locul 3-4„, a spus Rică Răducanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și