Închide meniul

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari – FCSB 1-2: „Ce faci cu piciorul ăla? Cartonaş roşu!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 8:51

Reclamă
Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari – FCSB 1-2: Ce faci cu piciorul ăla? Cartonaş roşu!”

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari - FCSB 1-2

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Basarab Panduru, fostul fotbalist al Stelei, îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari – FCSB 1-2. Deși l-a lovit cu piciorul în cap pe Igor Armaș, Malcom Edjouma nu a fost eliminat, „centralul” Radu Petrescu fiind de părere că mijlocașul FCSB-ului merită doar cartonașul galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, ambele goluri au fost marcate de Malcom Edjouma, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost înscris de Marcelo Lopes.

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari – FCSB 1-2

Basarab Panduru îl pune la zid pe Edjouma pentru neglijența de care a dat dovadă la faultul aplicat lui Armaș. Acesta susține că arbitrul Radu Petrescu trebuia să-l elimine pe mijlocașul FCSB-ului.

„Nici nu trebuia să vedem cum arată, e clar că intratul la minge şi datul în minge o să păcălească multă lume. Că a dat în minge. El dă în minge, dar dacă e cineva acolo faptul că tu ai dat în minge…

Ce faci cu piciorul ăla? Vii de sus în jos, din cap până pe piept. Că are intenţie, că n-are puţin mă interesează. Trebuie să iei decizia corectă, cartonaş roşu!”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au critictat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Reclamă 4 / 0/3

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Igor Armaș: „E o fază inexplicabilă!”

Igor Armaș s-a declarat uluit de faptul că arbitrii din camera VAR nu i-au semnalat „centralului” Radu Petrescu faptul că Malcom Edjouma merita să fie eliminat.

„E o fază inexplicabilă, sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș, la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și