Închide meniul

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari – FCSB 1-2: „Ce faci cu piciorul ăla? Cartonaş roşu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 8:51

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari – FCSB 1-2: Ce faci cu piciorul ăla? Cartonaş roşu!”

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari - FCSB 1-2

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Basarab Panduru, fostul fotbalist al Stelei, îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari – FCSB 1-2. Deși l-a lovit cu piciorul în cap pe Igor Armaș, Malcom Edjouma nu a fost eliminat, „centralul” Radu Petrescu fiind de părere că mijlocașul FCSB-ului merită doar cartonașul galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, ambele goluri au fost marcate de Malcom Edjouma, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost înscris de Marcelo Lopes.

Basarab Panduru îl pune la zid pe Malcom Edjouma, după faultul din FC Voluntari – FCSB 1-2

Basarab Panduru îl pune la zid pe Edjouma pentru neglijența de care a dat dovadă la faultul aplicat lui Armaș. Acesta susține că arbitrul Radu Petrescu trebuia să-l elimine pe mijlocașul FCSB-ului.

„Nici nu trebuia să vedem cum arată, e clar că intratul la minge şi datul în minge o să păcălească multă lume. Că a dat în minge. El dă în minge, dar dacă e cineva acolo faptul că tu ai dat în minge…

Ce faci cu piciorul ăla? Vii de sus în jos, din cap până pe piept. Că are intenţie, că n-are puţin mă interesează. Trebuie să iei decizia corectă, cartonaş roşu!”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au critictat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Reclamă 4 / 0/3

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Igor Armaș: „E o fază inexplicabilă!”

Igor Armaș s-a declarat uluit de faptul că arbitrii din camera VAR nu i-au semnalat „centralului” Radu Petrescu faptul că Malcom Edjouma merita să fie eliminat.

„E o fază inexplicabilă, sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș, la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și