Închide meniul

Panică la Manchester City! Erling Haaland s-a accidentat şi riscă să rateze derby-ul pentru titlu cu Arsenal. Cum a reacţionat Pep Guardiola

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2023, 10:31

Reclamă
Panică la Manchester City! Erling Haaland s-a accidentat şi riscă să rateze derby-ul pentru titlu cu Arsenal. Cum a reacţionat Pep Guardiola

Erling Haaland s-a accidentat în Manchester City - Aston Villa 3-1

Erling Haaland, incert pentru Arsenal - Manchester City / Hepta

Erling Haaland s-a accidentat în timpul meciului Manchester City – Aston Villa, scor 3-1, din etapa a 23-a din Premier League. Atacantul în vârstă de 22 de ani riscă să rateze derby-ul pentru titlu cu Arsenal, care este programat miercuri, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cetăţenii” lui Pep Guardiola au condus cu 3-0 la pauză. Haaland a fost autorul unui assist pentru Gundogan, în minutul 39, dar a stârnit panică printre fanii campioanei en-titre după pauză. Nu a mai revenit pe gazon în repriza secundă.

Erling Haaland s-a accidentat în Manchester City – Aston Villa 3-1

Golgheterul Angliei s-a accidentat şi a resimţit dureri. A avut nevoie de îngrijiri medicale şi s-a decis să nu mai joace după pauză. Pep Guardiola a oferit primele detalii după victoria cu 3-1, care a apropiat-o pe City la trei puncte de liderul Arsenal.

Nu ştiu cât de gravă este lovitura, Haaland nu s-a simţit prea confortabil. Kinetoterapeutul nu a vrut să-şi asume riscul şi să îl mai lase să joace.

Dacă nu va fi pregătit pentru a juca cu Arsenal, vom apela la un alt fotbalist. Să sperăm că Haaland va fi pregătit să intre, ca şi ceilalţi jucători, dar vom vedea ce va fi„, a declarat Pep Guardiola, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Erling Haaland este golgheter detaşat în Premier League. A reuşit 25 de goluri şi 4 pase decisive în această ediţie din campionatul Angliei. Harry Kane, principalul urmăritor al norvegianului, are cu 8 goluri mai puţin. Haaland nu trece prin cel mai bun moment. E fără gol în ultimele trei partide ale lui City din toate competiţiile.

Manchester City poate profita de paşii greşiţi făcuţi de Arsenal. „Tunarii” şi-au trecut în cont un singur punct în ultimele două etape şi pot fi egalaţi la punce, dacă pierd pe Emirates, în restanţa etapei a 12-a. Trupa lui Arteta are şi un meci în plus de disputat.

Erling Haaland, nemulţumit de Pep Guardiola

Erling Haaland ar vrea să plece de la Manchester City, iar motivul acestei decizii ar fi reprezentat de Pep Guardiola. Presa din Spania anunţă faptul că relaţia dintre atacantul de 22 de ani şi managerul catalan s-ar fi răcit în ultima vreme.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolii de la Nacional anunţă faptul că starul norvegian s-a distanţa de Pep Guardiola. Jurnaliştii spanioli notează faptul că managerul catalan al „cetăţenilor” este considerat responsabil pentru atmosfera tensionată din vestiarul echipei.

Un exemplu în acest sens este reprezentat de plecarea lui Joao Cancelo din această iarnă. Fundaşul se pare că se săturase de antrenorul Pep Guardiola, fiind de asemenea nemulţumit de faptul că nu mai bifa prea multe partide.

Totodată, aceeaşi sursă citată mai sus susţine faptul că Erling Haaland nu este fericit cu modul de joc impus de Pep Guardiola la Manchester City. Atacantul norvegian nu se poate face remarcat în unele partide, deoarece jocul este bazat pe posesie.

În acest context, Real Madrid este cu ochii pe Erling Haalad. Atacantul norvegian a fost ţinta „galacticilor” şi în vară, până în momentul în care acesta şi-a pus semnătura pe contractul cu Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și