Închide meniul

Erling Haaland, nemulţumit de Pep Guardiola! Atacantul ar vrea să plece de la Manchester City! Anunţul răsunător al presei din Spania

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 20:25

Erling Haaland, nemulţumit de Pep Guardiola! Atacantul ar vrea să plece de la Manchester City! Anunţul răsunător al presei din Spania

Erling Haaland, nemulţumit de Pep Guardiola. Starul norvegian ar vrea să plece de la Manchester City

Erling Haaland şi Pep Guardiola, în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland ar vrea să plece de la Manchester City, iar motivul acestei decizii ar fi reprezentat de Pep Guardiola. Presa din Spania anunţă faptul că relaţia dintre atacantul de 22 de ani şi managerul catalan s-ar fi răcit în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland se află la primul sezon al său la Manchester City, fiind cumpărat în vară de „cetăţeni” de la Borussia Dortmund. Atacantul are cifre fabuloase la campioana Angliei, fiind golgheter în Premier League.

Erling Haaland ar vrea să plece de la Manchester City, fiind nemulţumit de Pep Guardiola

Erling Haaland este nemulţumit la Manchester City, fapt care nu este evidenţiat însă de performanţele sale. Norvegianul a marcat 31 de goluri, în 27 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Cu toate acestea, publicaşia spanioală Nacional anunţă faptul că starul norvegian s-a distanţa de Pep Guardiola. Jurnaliştii spanioli notează faptul că managerul catalan al „cetăţenilor” este considerat responsabil pentru atmosfera tensionată din vestiarul echipei.

Un exemplu în acest sens este reprezentat de plecarea lui Joao Cancelo din această iarnă. Fundaşul se pare că se săturase de antrenorul Pep Guardiola, fiind de asemenea nemulţumit de faptul că nu mai bifa prea multe partide.

Reclamă

Totodată, aceeaşi sursă citată mai sus susţine faptul că Erling Haaland nu este fericit cu modul de joc impus de Pep Guardiola la Manchester City. Atacantul norvegian nu se poate face remarcat în unele partide, deoarece jocul este bazat pe posesie.

În acest context, Real Madrid este cu ochii pe Erling Haalad. Atacantul norvegian a fost ţinta „galacticilor” şi în vară, până în momentul în care acesta şi-a pus semnătura pe contractul cu Manchester City.

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland a rupt tăcerea: „Valorează un miliard de euro!”

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland, Rafaela Pimenta, a rupt tăcerea şi a vorbit în premieră despre viitorul golgheterului lui Manchester City. Agentul de jucători din Sao Paulo moşteneşte imperiul uriaş creat de Mino Raiola, cel care a murit pe 30 aprilie 2022, la vârsta de 54 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Rafaela Pimenta a oferit un interviu pentru as.com despre cel mai important jucător pe care îl are sub contract. 25 de ani a colaborat cu Mino Raiola, perioadă în care s-a ocupat de cele mai tari transferuri din fotbalul mondial.

„(Reporter: Mino a lăsat închis viitorul lui Haaland?) Nu, nu. Mino a încetat să mai lucreze în decembrie 2021, cânt ştia deja ce avea să se întâmple. Nu pot vorbi despre asta, sunt avocat (n.r. dacă Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid). Eu am o cale de ieşire uşoară, pe care Mino nu a putut-o folosi (n.r. zâmbeşte).

Este imposibil să te gândeşti la Haaland şi să nu zâmbeşti. Este un băiat hilar. Amândoi ne uităm unul la altul şi începem să râdem, este inevitabil. Asta este o faţă a lui. Cealaltă este aceea că e extrem de profesionist şi serios în ceea ce priveşte munca lui„, a spus Rafaela Pimenta pentru spaniolii de la AS.

Rafaela a fost întrebată şi cât crede că valorează Erling Haaland în acest moment. Răspunsul a fost pe măsură.

„Când am realizat transferul lui Pogba pe 80 de milioane de euro toată lumea a spus: ‘E incredibil!’ Astăzi mulți merită această sumă. Topul este reprezentat de cele 222 de milioane de euro primite pentru Neymar… Cifrele se schimbă.

Pentru mine, Haaland valorează 1.000 de milioane de euro. Poate că nimeni nu va plăti asta, dar este potențialul pe care îl are atunci când ajunge la un club. Odată cu el vin și fanii, golurile, rezultatele sportive, profesionalismul, conținutul digital, notorietatea, sponsorii… Dacă puneți toate acestea cap la cap, valoarea lui este un agregat de mai multe lucruri„, a precizat Rafaela Pimenta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și