Închide meniul

Panică la Manchester City! Erling Haaland s-a accidentat şi riscă să rateze derby-ul pentru titlu cu Arsenal. Cum a reacţionat Pep Guardiola

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2023, 10:31

Reclamă
Panică la Manchester City! Erling Haaland s-a accidentat şi riscă să rateze derby-ul pentru titlu cu Arsenal. Cum a reacţionat Pep Guardiola

Erling Haaland s-a accidentat în Manchester City - Aston Villa 3-1

Erling Haaland, incert pentru Arsenal - Manchester City / Hepta

Erling Haaland s-a accidentat în timpul meciului Manchester City – Aston Villa, scor 3-1, din etapa a 23-a din Premier League. Atacantul în vârstă de 22 de ani riscă să rateze derby-ul pentru titlu cu Arsenal, care este programat miercuri, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cetăţenii” lui Pep Guardiola au condus cu 3-0 la pauză. Haaland a fost autorul unui assist pentru Gundogan, în minutul 39, dar a stârnit panică printre fanii campioanei en-titre după pauză. Nu a mai revenit pe gazon în repriza secundă.

Erling Haaland s-a accidentat în Manchester City – Aston Villa 3-1

Golgheterul Angliei s-a accidentat şi a resimţit dureri. A avut nevoie de îngrijiri medicale şi s-a decis să nu mai joace după pauză. Pep Guardiola a oferit primele detalii după victoria cu 3-1, care a apropiat-o pe City la trei puncte de liderul Arsenal.

Nu ştiu cât de gravă este lovitura, Haaland nu s-a simţit prea confortabil. Kinetoterapeutul nu a vrut să-şi asume riscul şi să îl mai lase să joace.

Dacă nu va fi pregătit pentru a juca cu Arsenal, vom apela la un alt fotbalist. Să sperăm că Haaland va fi pregătit să intre, ca şi ceilalţi jucători, dar vom vedea ce va fi„, a declarat Pep Guardiola, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Erling Haaland este golgheter detaşat în Premier League. A reuşit 25 de goluri şi 4 pase decisive în această ediţie din campionatul Angliei. Harry Kane, principalul urmăritor al norvegianului, are cu 8 goluri mai puţin. Haaland nu trece prin cel mai bun moment. E fără gol în ultimele trei partide ale lui City din toate competiţiile.

Manchester City poate profita de paşii greşiţi făcuţi de Arsenal. „Tunarii” şi-au trecut în cont un singur punct în ultimele două etape şi pot fi egalaţi la punce, dacă pierd pe Emirates, în restanţa etapei a 12-a. Trupa lui Arteta are şi un meci în plus de disputat.

Erling Haaland, nemulţumit de Pep Guardiola

Erling Haaland ar vrea să plece de la Manchester City, iar motivul acestei decizii ar fi reprezentat de Pep Guardiola. Presa din Spania anunţă faptul că relaţia dintre atacantul de 22 de ani şi managerul catalan s-ar fi răcit în ultima vreme.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolii de la Nacional anunţă faptul că starul norvegian s-a distanţa de Pep Guardiola. Jurnaliştii spanioli notează faptul că managerul catalan al „cetăţenilor” este considerat responsabil pentru atmosfera tensionată din vestiarul echipei.

Un exemplu în acest sens este reprezentat de plecarea lui Joao Cancelo din această iarnă. Fundaşul se pare că se săturase de antrenorul Pep Guardiola, fiind de asemenea nemulţumit de faptul că nu mai bifa prea multe partide.

Totodată, aceeaşi sursă citată mai sus susţine faptul că Erling Haaland nu este fericit cu modul de joc impus de Pep Guardiola la Manchester City. Atacantul norvegian nu se poate face remarcat în unele partide, deoarece jocul este bazat pe posesie.

În acest context, Real Madrid este cu ochii pe Erling Haalad. Atacantul norvegian a fost ţinta „galacticilor” şi în vară, până în momentul în care acesta şi-a pus semnătura pe contractul cu Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și