Închide meniul

Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după Sepsi – Chindia 2-2: „Lipsă de maturitate! Dacă nu simți presiune, înseamnă că nu trăiești fenomenul!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 21:47

Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după Sepsi – Chindia 2-2: „Lipsă de maturitate! Dacă nu simți presiune, înseamnă că nu trăiești fenomenul!

Chindia se află pe locul 10 în Liga 1, cu Toni Petrea pe banca tehnică

Chindia se află pe locul 10 în Liga 1, cu Toni Petrea pe banca tehnică / Profimedia

Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia Târgoviște 2-2, din etapa a 25-a din Liga 1. Echipa lui Petrea a condus cu 2-0 la Sfântu Gheorghe, dar covăsnenii n-au renunțat la luptă și au reușit să smulgă un punct. Petrea a fost extrem de dezamăgit de atitudinea elevilor săi și i-a „urecheat” public, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a revitalizat jocul Chindiei de când a fost instalat la echipă, iar astăzi s-a aflat foarte aproape să bifeze a 3-a victorie consecutivă în Liga 1. Cooper și Akhmatov au marcat pentru târgovișteni în minutele 20, respectiv 44. Sepsi a forțat și a restabilit egalitatea în minutele 45+3, respectiv 56, prin Rondon și Safranko.

Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după Sepsi – Chindia 2-2: „Lipsă de maturitate!”

La finalul meciului, Petrea s-a arătat foarte supărat pe jucătorii săi pentru „lipsa de maturitate” de care au dat dovadă pe teren. Fostul tehnician de la FCSB și-a luat gândul de la play-off, în urma remizei de la Sfântu Gheorghe.

„Lipsă de maturitate, neatenție, lipsă de concentrare, le-am zis și înainte de meci să fim concentrați. Am primit și al doilea gol tot din fază fixă, s-a jucat pe contre, victoria putea fi a oricărei echipe. La ultima fază a fost ceva acolo, dar a fost și în fault în atac înainte de acele două cornere.

Am câştigat un punct cu o echipă bună, care pune presiune pe adversar, cum s-a întâmplat şi astăzi. Undeva, pot să fiu supărat că la 2-0 puteam să pierdem, dar e bine.

Reclamă

Trebuie să analizăm, să remediem ce nu a fost bine, ce nu a funcţionat în meciul precedent. Încerc să le dau încredere. Suntem în lupta pentru evitarea retrogrădarii şi încercăm să luăm fiecare meci în parte.

Nu ne gândim (n.r. – la play-off). Dacă am fi câştigat astăzi, puteam să sperăm. Presiune există peste tot. Dacă nu simţi presiune, înseamnă că nu trăieşti fenomenul. Asta cred eu. Sunt alte echipe care se bat la play-off. Noi suntem poate cu a patra şansă”, a declarat Toni Petrea, după Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia Târgoviște 2-2, potrivit orangesport.ro.

Cu 5 etape rămase până la finalul sezonului regular, Chindia se află pe locul 10, la 5 puncte în spatele zonei de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

8 victorii, 6 remize și 5 înfrângeri a înregistrat Chindia cu Toni Petrea la cârmă.

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia

Recent, Mihai Stoica s-a arătat impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia. Managerul general de la FCSB l-a lăudat pe antrenorul târgoviștenilor pentru parcursul din Liga 1.

Toni Petrea, care a colaborat cu MM la FCSB, a reușit să o ducă pe Chindia de pe ultimul loc până pe poziția a 10-a, fiind una dintre revelațiile campionatului.

Managerul general de la FCSB s-a declarat impresionat de parcursul lui Toni Petrea pe banca Chindiei și crede că echipa ar fi intrat fără probleme în play-off dacă ar fi fost condusă încă de la început de Petrea.

„Eu mă gândesc la altceva, mă întreb altceva – unde era echipa asta dacă era Toni de la început? Dacă ar avea un stadion şi dacă aveau condiții de antrenament? Pentru că nici asta nu au. Eu cred că stăteau bine, erau în play-off”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și