Închide meniul

Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după Sepsi – Chindia 2-2: „Lipsă de maturitate! Dacă nu simți presiune, înseamnă că nu trăiești fenomenul!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 21:47

Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după Sepsi – Chindia 2-2: „Lipsă de maturitate! Dacă nu simți presiune, înseamnă că nu trăiești fenomenul!

Chindia se află pe locul 10 în Liga 1, cu Toni Petrea pe banca tehnică

Chindia se află pe locul 10 în Liga 1, cu Toni Petrea pe banca tehnică / Profimedia

  • Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după Sepsi – Chindia 2-2
  • „Lipsă de maturitate! Dacă nu simți presiune, înseamnă că nu trăiești fenomenul!”

Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia Târgoviște 2-2, din etapa a 25-a din Liga 1. Echipa lui Petrea a condus cu 2-0 la Sfântu Gheorghe, dar covăsnenii n-au renunțat la luptă și au reușit să smulgă un punct. Petrea a fost extrem de dezamăgit de atitudinea elevilor săi și i-a „urecheat” public, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a revitalizat jocul Chindiei de când a fost instalat la echipă, iar astăzi s-a aflat foarte aproape să bifeze a 3-a victorie consecutivă în Liga 1. Cooper și Akhmatov au marcat pentru târgovișteni în minutele 20, respectiv 44. Sepsi a forțat și a restabilit egalitatea în minutele 45+3, respectiv 56, prin Rondon și Safranko.

Toni Petrea și-a certat public jucătorii, după Sepsi – Chindia 2-2: „Lipsă de maturitate!”

La finalul meciului, Petrea s-a arătat foarte supărat pe jucătorii săi pentru „lipsa de maturitate” de care au dat dovadă pe teren. Fostul tehnician de la FCSB și-a luat gândul de la play-off, în urma remizei de la Sfântu Gheorghe.

Reclamă

„Lipsă de maturitate, neatenție, lipsă de concentrare, le-am zis și înainte de meci să fim concentrați. Am primit și al doilea gol tot din fază fixă, s-a jucat pe contre, victoria putea fi a oricărei echipe. La ultima fază a fost ceva acolo, dar a fost și în fault în atac înainte de acele două cornere.

Am câştigat un punct cu o echipă bună, care pune presiune pe adversar, cum s-a întâmplat şi astăzi. Undeva, pot să fiu supărat că la 2-0 puteam să pierdem, dar e bine.

Reclamă

Trebuie să analizăm, să remediem ce nu a fost bine, ce nu a funcţionat în meciul precedent. Încerc să le dau încredere. Suntem în lupta pentru evitarea retrogrădarii şi încercăm să luăm fiecare meci în parte.

Nu ne gândim (n.r. – la play-off). Dacă am fi câştigat astăzi, puteam să sperăm. Presiune există peste tot. Dacă nu simţi presiune, înseamnă că nu trăieşti fenomenul. Asta cred eu. Sunt alte echipe care se bat la play-off. Noi suntem poate cu a patra şansă”, a declarat Toni Petrea, după Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia Târgoviște 2-2, potrivit orangesport.ro.

Cu 5 etape rămase până la finalul sezonului regular, Chindia se află pe locul 10, la 5 puncte în spatele zonei de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

8 victorii, 6 remize și 5 înfrângeri a înregistrat Chindia cu Toni Petrea la cârmă.

Mihai Stoica, impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia

Recent, Mihai Stoica s-a arătat impresionat de parcursul lui Toni Petrea la Chindia. Managerul general de la FCSB l-a lăudat pe antrenorul târgoviștenilor pentru parcursul din Liga 1.

Toni Petrea, care a colaborat cu MM la FCSB, a reușit să o ducă pe Chindia de pe ultimul loc până pe poziția a 10-a, fiind una dintre revelațiile campionatului.

Managerul general de la FCSB s-a declarat impresionat de parcursul lui Toni Petrea pe banca Chindiei și crede că echipa ar fi intrat fără probleme în play-off dacă ar fi fost condusă încă de la început de Petrea.

„Eu mă gândesc la altceva, mă întreb altceva – unde era echipa asta dacă era Toni de la început? Dacă ar avea un stadion şi dacă aveau condiții de antrenament? Pentru că nici asta nu au. Eu cred că stăteau bine, erau în play-off”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei citate anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova
Fotbal intern • 18 sept., 17:59
Laurențiu Reghecampf și-a găsit antrenor secund, după despărțirea de Universitatea Craiova. Cei doi au mai colaborat în trecut
Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj
Liga 1 • 24 aug., 18:21
Toni Petrea a reacționat, după despărțirea de U Cluj: „Trăim în România, se poate întâmpla orice”
U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după 3-4 cu CFR Cluj
Liga 1 • 24 aug., 14:46
U Cluj l-a demis pe Toni Petrea, după 3-4 cu CFR Cluj. Cine îi poate lua locul
Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj
Liga 1 • 14 aug., 20:35
Variantă surpriză de înlocuire a lui Toni Petrea la U Cluj! Un fost antrenor de la Dinamo Zagreb poate pregăti „şepcile roşii”
Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Cine ar putea să îl înlocuiască
Liga 1 • 14 aug., 17:11
Toni Petrea pleacă de la U Cluj! Cine ar putea să îl înlocuiască