Închide meniul

„Îmi este ruşine!”. Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard. Ce a spus despre legenda lui Liverpool

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2023, 16:37

Reclamă
„Îmi este ruşine!. Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard. Ce a spus despre legenda lui Liverpool

"Îmi este ruşine!". Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard

Steven Gerrard şi Pep Guardiola, după un meci din Premier League / Profimediaimages

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard, după ce a lansat un atac incredibil la adresa legendei lui Liverpool, în urmă cu două zile. Managerul lui Manchester City amintise de unul dintre cele mai dificile momente din cariera fostului mijlocaş de pe Anfield, când acesta a alunecat în meciul cu Chelsea şi „cormoranii” au ajuns să rateze titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a dezvăluit că regretă declaraţiile făcute şi că l-a sunat pe Steven Gerrard pentru a-i cere scuze. „Mi-e ruşine de mine”, a reacţionat antrenorul spaniol la conferinţa de presă premergătoare derby-ului Arsenal – Manchester City, din restanţa etapei a 12-a din Premier League.

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard

Îmi cer scuze lui Steven Gerrard pentru comentariile mele inutile și stupide pe care le-am spus despre el. Știe cât de mult îl admir atât pe el, cât și cariera lui, pentru ceea ce a făcut pentru această țară în care locuiesc.

Mi-e rușine de mine pentru ceea ce am spus, pentru că el nu merită. Cred cu adevărat că, prin declaraţiile făcute la ultima conferința, mi-am apărat clubul, dar nu mi-am reprezentat bine clubul punându-i numele în acest comentariu stupid.

Îmi cer scuze și i-am spus şi lui, personal, dar o fac și public. Îmi pare foarte rău pentru el, soția, copiii și întreaga lui familie„, a declarat Pep Guardiola pentru thesun.co.uk.

Reclamă

Declaraţiile pe care le regretă managerul lui Manchester City

Pep Guardiola a avut o serie de declarații fără precedent, după ce Manchester City a fost acuzată oficial că a încălcat peste 100 de reguli ale fairplay-ului financiar. Ibericul nu uită de momentele care au adus titluri uriașe pentru ”cetățeni”, precum golul lui Sergio Aguero, din ultima etapă a sezonului 2011-2012.

Guardiola a vorbit despre faza celebră în care Steven Gerrard a alunecat în meciul cu Chelsea, de pe Anfield, iar Demba Ba a marcat. Atunci, echipa cu mai multe rezerve a lui Jose Mourinho se impunea cu 2-0, într-un duel în care Liverpool se putea mulțumi și cu un egal. Cu trei etape rămase de disputat din acel sezon, ”cormoranii” aveau un avans de 3 puncte în fața lui City.

Golul lui Sergio Aguero, din 2012, când Balotelli a alunecat. Nu știu dacă suntem responsabili pentru momentul în care Steven Gerrard a alunecat pe Anfield. E vina noastră? Am respect pentru Steven Gerrard, dar acel moment ne aparține.

Reclamă 4 / 0/3

Momentele pe care le-am trăit în acești ani împreună… Premier League va decide. Dar eu știu că am câștigat și știu și cum am câștigat. Știu ce efort am făcut. Dacă ceva s-a întâmplat în 2009 sau în 2010, nu va schimba nimic”, a spus Guadiola, citat de The Guardian.

Manchester City o poate egala pe Arsenal în cazul în care va câştiga meciul direct de miercuri. Liverpool are un sezon dezastruos şi ocupă locul 9 în Premier League. Gruparea de pe Anfield, în tricoul căreia Steven Gerrard a scris istorie, are 9 victorii, 5 remize şi 7 înfrângeri.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și