Închide meniul

„Îmi este ruşine!”. Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard. Ce a spus despre legenda lui Liverpool

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2023, 16:37

Reclamă
„Îmi este ruşine!. Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard. Ce a spus despre legenda lui Liverpool

"Îmi este ruşine!". Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard

Steven Gerrard şi Pep Guardiola, după un meci din Premier League / Profimediaimages

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard, după ce a lansat un atac incredibil la adresa legendei lui Liverpool, în urmă cu două zile. Managerul lui Manchester City amintise de unul dintre cele mai dificile momente din cariera fostului mijlocaş de pe Anfield, când acesta a alunecat în meciul cu Chelsea şi „cormoranii” au ajuns să rateze titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a dezvăluit că regretă declaraţiile făcute şi că l-a sunat pe Steven Gerrard pentru a-i cere scuze. „Mi-e ruşine de mine”, a reacţionat antrenorul spaniol la conferinţa de presă premergătoare derby-ului Arsenal – Manchester City, din restanţa etapei a 12-a din Premier League.

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Steven Gerrard

Îmi cer scuze lui Steven Gerrard pentru comentariile mele inutile și stupide pe care le-am spus despre el. Știe cât de mult îl admir atât pe el, cât și cariera lui, pentru ceea ce a făcut pentru această țară în care locuiesc.

Mi-e rușine de mine pentru ceea ce am spus, pentru că el nu merită. Cred cu adevărat că, prin declaraţiile făcute la ultima conferința, mi-am apărat clubul, dar nu mi-am reprezentat bine clubul punându-i numele în acest comentariu stupid.

Îmi cer scuze și i-am spus şi lui, personal, dar o fac și public. Îmi pare foarte rău pentru el, soția, copiii și întreaga lui familie„, a declarat Pep Guardiola pentru thesun.co.uk.

Reclamă

Declaraţiile pe care le regretă managerul lui Manchester City

Pep Guardiola a avut o serie de declarații fără precedent, după ce Manchester City a fost acuzată oficial că a încălcat peste 100 de reguli ale fairplay-ului financiar. Ibericul nu uită de momentele care au adus titluri uriașe pentru ”cetățeni”, precum golul lui Sergio Aguero, din ultima etapă a sezonului 2011-2012.

Guardiola a vorbit despre faza celebră în care Steven Gerrard a alunecat în meciul cu Chelsea, de pe Anfield, iar Demba Ba a marcat. Atunci, echipa cu mai multe rezerve a lui Jose Mourinho se impunea cu 2-0, într-un duel în care Liverpool se putea mulțumi și cu un egal. Cu trei etape rămase de disputat din acel sezon, ”cormoranii” aveau un avans de 3 puncte în fața lui City.

Golul lui Sergio Aguero, din 2012, când Balotelli a alunecat. Nu știu dacă suntem responsabili pentru momentul în care Steven Gerrard a alunecat pe Anfield. E vina noastră? Am respect pentru Steven Gerrard, dar acel moment ne aparține.

Reclamă 4 / 0/3

Momentele pe care le-am trăit în acești ani împreună… Premier League va decide. Dar eu știu că am câștigat și știu și cum am câștigat. Știu ce efort am făcut. Dacă ceva s-a întâmplat în 2009 sau în 2010, nu va schimba nimic”, a spus Guadiola, citat de The Guardian.

Manchester City o poate egala pe Arsenal în cazul în care va câştiga meciul direct de miercuri. Liverpool are un sezon dezastruos şi ocupă locul 9 în Premier League. Gruparea de pe Anfield, în tricoul căreia Steven Gerrard a scris istorie, are 9 victorii, 5 remize şi 7 înfrângeri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și