Închide meniul

Dan Petrescu, convins că CFR Cluj va avea viaţă grea cu Lazio: „Va fi un miracol un rezultat pozitiv!”

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 19:58

Reclamă
Dan Petrescu, convins că CFR Cluj va avea viaţă grea cu Lazio: „Va fi un miracol un rezultat pozitiv!

Dan Petrescu a prefaţat duelul dintre Lazio şi CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Antena Sport

Dan Petrescu s-a declarat reticent, înaintea partidei „de foc” dintre Lazio şi CFR Cluj. Tehnicianul campioanei României susţine că jucătorii săi vor avea o misiune infernală pe Olimpico, în turul întâlnirii din Conference League, şi susţine că un rezultat pozitiv ar fi un miracol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio – CFR Cluj, partida din play-off-ul Conference League, va fi joi, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Ce a declarat Dan Petrescu, înainte de Lazio – CFR Cluj

Dan Petrescu a prefaţat duelul din Conference League. „Bursucul” susţine că echipa sa va avea nevoie de toate atuurile, pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Lazio. Totodată, tehnicianul clujenilor a amintit şi de partida câştigată de echipa sa, contra italienilor, în sezonul 2019-2020.

Faţă de meciul respectiv, Petrescu susţine că echipa sa s-a schimbat comple, şi la fel s-a întâmplat şi cu Lazio, iar în acest context repetarea rezultatul ar fi o minune.

„Am mai întâlnit-o odată pe Lazio, cred că ştiţi, în alte circumstanţe. Eram în grupe, nu într-un meci de care pe care. Erau alţi jucători în acel moment. Chiar şi la Lazio, aveau alt antrenor, jucau şi un alt sistem. Atunci într-adevăr a fost un miracol, că am reuşit să câştigăm. Cred că şi de data asta ar fi un miracol dacă am reuşi să scoatem un rezultat pozitiv în unul dintre cele două meciuri.

Reclamă

În fotbal cel mai important meci este următorul. Acesta este în Europa, cu un adversar net superior din toate punctele de vedere. E o diferenţă mare dintre lotul lor şi lotul nostru. Dar în fotbal s-au mai văzut minuni şi sper să facem această minune. E clar că avantajul mare îl au cei de la Lazio, mai ales că noi am pierdut şi ultimele două meciuri din campionat. Asta e altă competiţie.

Nicio partidă nu seamănă cu alta. Ca să câştigăm mâine sau să scoatem un rezultat pozitiv avem nevoie de multe lucruri. Organizare, sacrificiu, noroc, cea mai bună formă a tuturor. Şi portarul să fie într-o formă fantastică”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj. Antrenorul italian este conștient de problemele pe care ardelenii le-ar putea pune și asigură că va trata meciul cu maximă seriozitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Cluj? Este inutil să ne gândim la blazon, în Europa sunt meciuri strânse, să gândim altfel ar fi superficialitate. Eu am văzut ultimele meciuri ale acestei echipe, au fost toate condiţionate de vreme: gheaţă, ninsoare, vânt puternic…”, a spus tehnicianul, potrivit news.ro.

Maurizio Sarri a mai precizat că CFR Cluj are doi-trei jucători care ies în evidenţă, printre ei numărându-se şi Krasniqi.

Întrebat ce i-a spus Ştefan Radu despre CFR Cluj, antrenorul a răspuns: „El nu este cu noi, este pe mâinile stafului medical. Nu am avut prea multe informaţii, dar i-am analizat”.

CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Lazio în sezonul 2019/2020, atunci când ambele au făcut parte din Grupa E a Europa League. Clujenii s-au impus, scor 2-1, pe teren propriu, dar au pierdut în Italia, scor 0-1.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” 0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
Vezi toate știrile
Citește și