Închide meniul

Dan Petrescu, convins că CFR Cluj va avea viaţă grea cu Lazio: „Va fi un miracol un rezultat pozitiv!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 19:58

Dan Petrescu, convins că CFR Cluj va avea viaţă grea cu Lazio: „Va fi un miracol un rezultat pozitiv!

Dan Petrescu a prefaţat duelul dintre Lazio şi CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă/ Antena Sport

Dan Petrescu s-a declarat reticent, înaintea partidei „de foc” dintre Lazio şi CFR Cluj. Tehnicianul campioanei României susţine că jucătorii săi vor avea o misiune infernală pe Olimpico, în turul întâlnirii din Conference League, şi susţine că un rezultat pozitiv ar fi un miracol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio – CFR Cluj, partida din play-off-ul Conference League, va fi joi, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Ce a declarat Dan Petrescu, înainte de Lazio – CFR Cluj

Dan Petrescu a prefaţat duelul din Conference League. „Bursucul” susţine că echipa sa va avea nevoie de toate atuurile, pentru a obţine un rezultat pozitiv cu Lazio. Totodată, tehnicianul clujenilor a amintit şi de partida câştigată de echipa sa, contra italienilor, în sezonul 2019-2020.

Faţă de meciul respectiv, Petrescu susţine că echipa sa s-a schimbat comple, şi la fel s-a întâmplat şi cu Lazio, iar în acest context repetarea rezultatul ar fi o minune.

„Am mai întâlnit-o odată pe Lazio, cred că ştiţi, în alte circumstanţe. Eram în grupe, nu într-un meci de care pe care. Erau alţi jucători în acel moment. Chiar şi la Lazio, aveau alt antrenor, jucau şi un alt sistem. Atunci într-adevăr a fost un miracol, că am reuşit să câştigăm. Cred că şi de data asta ar fi un miracol dacă am reuşi să scoatem un rezultat pozitiv în unul dintre cele două meciuri.

Reclamă

În fotbal cel mai important meci este următorul. Acesta este în Europa, cu un adversar net superior din toate punctele de vedere. E o diferenţă mare dintre lotul lor şi lotul nostru. Dar în fotbal s-au mai văzut minuni şi sper să facem această minune. E clar că avantajul mare îl au cei de la Lazio, mai ales că noi am pierdut şi ultimele două meciuri din campionat. Asta e altă competiţie.

Nicio partidă nu seamănă cu alta. Ca să câştigăm mâine sau să scoatem un rezultat pozitiv avem nevoie de multe lucruri. Organizare, sacrificiu, noroc, cea mai bună formă a tuturor. Şi portarul să fie într-o formă fantastică”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj

Maurizio Sarri trage un semnal de alarmă înainte de Lazio – CFR Cluj. Antrenorul italian este conștient de problemele pe care ardelenii le-ar putea pune și asigură că va trata meciul cu maximă seriozitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Cluj? Este inutil să ne gândim la blazon, în Europa sunt meciuri strânse, să gândim altfel ar fi superficialitate. Eu am văzut ultimele meciuri ale acestei echipe, au fost toate condiţionate de vreme: gheaţă, ninsoare, vânt puternic…”, a spus tehnicianul, potrivit news.ro.

Maurizio Sarri a mai precizat că CFR Cluj are doi-trei jucători care ies în evidenţă, printre ei numărându-se şi Krasniqi.

Întrebat ce i-a spus Ştefan Radu despre CFR Cluj, antrenorul a răspuns: „El nu este cu noi, este pe mâinile stafului medical. Nu am avut prea multe informaţii, dar i-am analizat”.

CFR Cluj s-a mai întâlnit cu Lazio în sezonul 2019/2020, atunci când ambele au făcut parte din Grupa E a Europa League. Clujenii s-au impus, scor 2-1, pe teren propriu, dar au pierdut în Italia, scor 0-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și