Închide meniul

AS.ro LIVE | Aime Lema a fost invitatul lui Dan Pavel. Povestea primului antrenor de culoare din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2023, 8:00 / Actualizat: 16 februarie 2023, 15:01

AS.ro LIVE | Aime Lema a fost invitatul lui Dan Pavel. Povestea primului antrenor de culoare din România

Aime Lema este invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

Aime Lema şi Tudorel Mihăilescu / Facebook

Aime Lema a fost invitatul lui Dan Pavel, de la 10:30, la emisiuna AS.ro LIVE. Primul antrenor de culoare din fotbalul românesc vine să îşi spună povestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aime Lema a ajuns în România în urmă cu mai bine de trei decenii. Congolezul a jucat fotbal în ligile inferioare din ţara noastră. Nu a avut o viaţă uşoară.

AS.ro LIVE | Aime Lema a fost invitatul lui Dan Pavel

Când jucam în deplasare, spectatorii de acolo încercau să mă distragă, să mă enerveze. Nu pot să îți spună «frumosule» ca să te enerveze. Spun alte cuvinte. Dar după meci când stăteam de vorbă cu ei nu mai aveau atitudinea respectivă. Îmi spuneau «ce voiai să fac, trebuie să țin cu echipa mea, dar nu am nimic personal cu tine».

Toată viața noastră o să ne gândim la ce a fost cu străbunicii noștri, că au fost sclavi? Eu nu sunt sclavul cuiva. Dacă dumneavoastră mă invitați la emisiune și mă respectați, de ce trebuie să mă gândesc la cei care nu i-au respectat pe străbunicii mei? Problemele alea trebuie să rămână acolo ca să evoluăm. Nu trebuie ca orice cuvânt să ne frustreze„, spunea Lema la gsp.ro.

Până să devină antrenor, a trecut prin mai multe provocări. A ajuns chiar şi să fie paznic şi chelner. Aime a ajuns pe banca lui Romprim şi l-a adus la echipă pe Tudorel Mihăilescu, portarul care apără cu o singură mână.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și