Închide meniul

Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona – Manchester United. Anunțul presei din Spania

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 21:39

Reclamă
Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona – Manchester United. Anunțul presei din Spania

Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona - Manchester United

Pedri, accidentat în Barcelona - Manchester United / Profimedia

Pedri s-a accidentat în Barcelona – Manchester United, manșa tur a „dublei” stelare din Europa League. Fotbalistul spaniol a resimțit o problemă musculară și a fost scos de pe teren încă din minutul 41.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi l-a introdus în teren pe Sergi Roberto, păstrând sistemul cu 4 mijlocași. Totuși, antrenorul catalanilor are mari bătăi de cap înainte de returul de pe Old Trafford.

Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona – Manchester United. Anunțul presei din Spania

Conform presei din Spania, accidentarea lui Pedri este una suficient de serioasă încât să-l țină pe mijlocaș departe de teren în următoarea săptămână. Astfel, Pedri va rata returul din Anglia. Mai mult de atât, Xavi nu se va putea baza nici pe Gavi, care a primit cartonaș galben și va fi suspendat în retur.

Nici jucători precum Dembele sau Busquets nu vor putea fi folosiți de Xavi pentru retur, ambii fiind accidentați. Duelul de pe Old Trafford dintre Manchester United și Barcelona va avea loc joi, 23 februarie, de la 22:00. Câștigătoarea „dublei” se va califica în optimile de finală ale competițiie.

Se întoarce Lionel Messi la Barcelona? Tatăl starului argentinian a oferit un răspuns categoric, după ce negocierile cu PSG au stagnat

Tatăl lui Lionel Messi a oferit un răspuns categoric, atunci când a fost întrebat dacă starul argentinian se va întoarce la Barcelona. Jorge Messi a dezvăluit că clubul catalan nu a făcut nicio ofertă pentru fiul său, iar în acest caz nu se pune problema ca jucătorul lui PSG să evolueze din nou pe Camp Nou, acolo unde a scris istorie.

Reclamă

Lionel Messi a intrat în ultimele luni de contract cu PSG. Până în acest moment, francezii şi starul argentinin nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înţelegerii, iar sud-americanul poate părăsi formaţia de pe Parc de Princes la sfârşitul sezonului, din postura de jucător liber de contract.

Jorge Messi nu a lăsat loc de interpretări în privinţa transferului starului argentinian la Barcelona. Tatăl jucătorului de la PSG a declarat că nu a existat nicio discuţie cu oficialii catalani, mai exact cu preşedintele formaţiei blaugrana, Joan Laporta, iar în acest context nu se pune problema la Lionel Messi să revină pe Camp Nou.

„Nu cred că Leo va juca pentru Barca din nou. Condițiile (n.r – pentru revenirea lui Messi) nu sunt îndeplinite. Nu am vorbit cu Laporta și nu există nicio ofertă”, a declarat Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, pentru sport.es.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și