Închide meniul

Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona – Manchester United. Anunțul presei din Spania

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 21:39

Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona – Manchester United. Anunțul presei din Spania

Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona - Manchester United

Pedri, accidentat în Barcelona - Manchester United / Profimedia

  • Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona – Manchester United
  • Anunțul presei din Spania

Pedri s-a accidentat în Barcelona – Manchester United, manșa tur a „dublei” stelare din Europa League. Fotbalistul spaniol a resimțit o problemă musculară și a fost scos de pe teren încă din minutul 41.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi l-a introdus în teren pe Sergi Roberto, păstrând sistemul cu 4 mijlocași. Totuși, antrenorul catalanilor are mari bătăi de cap înainte de returul de pe Old Trafford.

Cât ar putea lipsi Pedri după ce s-a accidentat în Barcelona – Manchester United. Anunțul presei din Spania

Conform presei din Spania, accidentarea lui Pedri este una suficient de serioasă încât să-l țină pe mijlocaș departe de teren în următoarea săptămână. Astfel, Pedri va rata returul din Anglia. Mai mult de atât, Xavi nu se va putea baza nici pe Gavi, care a primit cartonaș galben și va fi suspendat în retur.

Reclamă

Nici jucători precum Dembele sau Busquets nu vor putea fi folosiți de Xavi pentru retur, ambii fiind accidentați. Duelul de pe Old Trafford dintre Manchester United și Barcelona va avea loc joi, 23 februarie, de la 22:00. Câștigătoarea „dublei” se va califica în optimile de finală ale competițiie.

Se întoarce Lionel Messi la Barcelona? Tatăl starului argentinian a oferit un răspuns categoric, după ce negocierile cu PSG au stagnat

Tatăl lui Lionel Messi a oferit un răspuns categoric, atunci când a fost întrebat dacă starul argentinian se va întoarce la Barcelona. Jorge Messi a dezvăluit că clubul catalan nu a făcut nicio ofertă pentru fiul său, iar în acest caz nu se pune problema ca jucătorul lui PSG să evolueze din nou pe Camp Nou, acolo unde a scris istorie.

Reclamă

Lionel Messi a intrat în ultimele luni de contract cu PSG. Până în acest moment, francezii şi starul argentinin nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înţelegerii, iar sud-americanul poate părăsi formaţia de pe Parc de Princes la sfârşitul sezonului, din postura de jucător liber de contract.

Jorge Messi nu a lăsat loc de interpretări în privinţa transferului starului argentinian la Barcelona. Tatăl jucătorului de la PSG a declarat că nu a existat nicio discuţie cu oficialii catalani, mai exact cu preşedintele formaţiei blaugrana, Joan Laporta, iar în acest context nu se pune problema la Lionel Messi să revină pe Camp Nou.

„Nu cred că Leo va juca pentru Barca din nou. Condițiile (n.r – pentru revenirea lui Messi) nu sunt îndeplinite. Nu am vorbit cu Laporta și nu există nicio ofertă”, a declarat Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, pentru sport.es.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat