Închide meniul

Barcelona – Manchester United 2-2! Spetacol total pe Camp Nou, în meciul serii din play-off-ul Europa League! Rezultatele serii, AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2023, 23:49

Barcelona – Manchester United 2-2! Spetacol total pe Camp Nou, în meciul serii din play-off-ul Europa League! Rezultatele serii, AICI

Barcelona - Manchester United, meciul serii din play-off-ul Europa League

Robert Lewandowski şi Casemiro/ Profimedia

Barcelona – Manchester United 2-2, în play-off-ul din Europa League. Partida spectaculoasă a fost în format live score pe AS.ro! Meciul tur de pe Camp Nou a fost unul încins, cu trei goluri marcate în doar opt minute. Raphinha a stabilit scorul final, prin golul marcat în minutul 77. Tot în această seară se mai dispută alte 7 meciuri pentru calificarea în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – Manchester United, Ajax – Union Berlin, Salzburg – AS Roma, Șahtior Donețk – Rennes, Juventus – Nantes, Leverkusen – Monaco, Sevilla – PSV și Sporting Lisabona – Midtjylland sunt meciurile de astăzi, din play-off-ul UEFA Europa League.

Barcelona – Manchester United 2-2, în meciul serii din play-off-ul Europa League | Rezultatele serii, AICI

Update/ Final! Juventus a remizat cu Nantes, scor 1-1, şi calificarea se va decide în returul din Franţa!

Update/ Min. 60: Juventus – Nantes 1-1! Blas a reuşit să egaleze şi a relansat partida de la Torino!

Update/ Min. 7: Juventus – Nantes 1-0! Dusan Vlahovic a reuşit să deschidă scorul în confruntarea din play-off-ul Europa League!

Reclamă

Final! Barcelona – Manchester United 2-2! Se anunţă un retur extrem de încins pe Old Trafford, după ce partida tur de pe Camp Nou s-a încheiat la egaliate. Catalanii s-au aruncat în atac după golul de 2-2 reuşit de Raphinha, însă nu au reuşit să-l mai învingă pe De Gea. Săptămâna viitoare va avea loc şi manşa a doua a confruntării din play-off-ul Europa Leagu.

Min. 77: GOL Barcelona! Raphinha a reuşit să egaleze, cu un şut din afara careului! Brazilianul a centrat către Robert Lewandowski, însă polonezul nu a atins mingea, care ulterior a intrat în poartă!

Min. 58: GOL Manchester United! Jules Kounde i-a adus pe „diavoli” în avantaj, după ce a „reuşit” un autogol!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 52: GOL Manchester United! Marcus Rashford a reuşit să egaleze, la doar două minute după golul catalanilor! Atacantul englez a marcat cu un şut la colţul scurt!

Min. 50: GOL Barcelona! Marcos Alonso a deschis scorul pentru catalani, după o fază fixă!

Min. 1: Începe partida!

Rezultatele serii din Europa League:

  • Barcelona – Manchester United 2-2
  • Ajax – Union Berlin 0-0
  • Salzburg – AS Roma 1-0
  • Şahtior – Rennes 2-1
  • Juventus – Nantes 1-1
  • Leverkusen – Monaco 2-3
  • Sevilla – PSV 3-0
  • Sporting – Midtjylland 1-1

Echipele de start în Barcelona – Manchester United:

Barcelona: Ter Stegen – Kounde, Araujo, Alonso, Jordi Alba – Pedri, de Jong, Kessie – Raphinha, Lewandowski, Gavi

Antrenor: Xavi

Reclamă

Manchester United: De Gea – Wan Bissaka, Varane, Shaw, Malacia – Casemiro, Fred – Sancho, Bruno Fernandes, Rashford – Weghorst

Antrenor: Erik ten Hag

Duelul dintre Barcelona și Manchester United este cel mai așteptat din play-off-ul Europa League. Ambele echipe se află într-o formă excelentă, cu victorii pe linie obținute în campionat.

Catalanii lui Xavi au o serie fabuloasă, de 16 meciuri fără înfrângere, în toate competițiile. Barca este lider în La Liga, cu un avans de 8 puncte față de marea rivală Real Madrid, aflată pe locul secund.

Și cei de la Manchester United au un moral de vis, înaintea meciului de pe Camp Nou. „Diavolii” lui Erik ten Hag sunt pe poziția a 3-a în Premier League, la 5 puncte sub Manchester City și Arsenal, primele două clasate din Anglia.

Barcelona și Manchester United s-au mai întâlnit de 13 ori, de-a lungul timpului. Englezii s-au impus în 3 meciuri, în timp ce catalanii au câștigat 6 partide. Alte 4 confruntări s-au încheiat la egalitate.

Barca și United s-au duelat ultima oară în sferturile UEFA Champions League, din sezonul 2018/2019. Formația catalană s-a impus clar în „dubla” respectivă, cu 1-0 în tur și 3-0 la retur.

Barcelona, acuzată că a plătit 1,4 milioane de euro unui fost vicepreşedinte al arbitrilor

Barcelona este acuzată că a plătit suma colosală de 1,4 milioane de euro către un fost vicepreşedinte al arbitrilor din Spania! Această sumă ar fi fost virată în conturile lui Jose Maria Enriquez Negreira, fost vicepreşedinte al comisie centralilor, în perioada 2016 – 2018.

La scurt timp după declanşarea scandalului în presa internaţională, clubul catalan a emis un comunicat oficial prin care se apară faţă de acuzaţiile aduse.

Barcelona ar fi plătit suma de 1,4 milioane de euro fostului vicepreşedinte al comisiei arbitrilor din Spania, prin intermediul societăţii acestuia, DASNIL 95, susţin As şi Cadena SER, citate de L’Equipe.

Clubul catalan ar fi plătit firmei peste 500.000 de euro în 2016 şi 2017 şi peste 300.000 de euro în 2018. În 2019, societatea a avut o cifră de afaceri de doar puţin peste 7.000 de euro. Informaţia a apărut în presă după un control fiscal care a vizat nereguli din perioada 2016-2018.

Josep Maria Bartomeu, preşedintele de atunci al clubului, afirmă că rapoartele existau din 2003 şi că plăţile au încetat în 2018, dată care coincide cu plecarea lui Enriquez Negreira din comisia arbitrilor.

Enriquez Negreira s-a apărat afirmând că munca sa consta în consilierea jucătorilor de la FC Barcelona, în special în privinţa comportamentului pe care aceştia trebuie să îl aibă faţă de arbitri. El a menţionat că “totul a fost neutru”, deşi a colaborat exclusiv cu FC Barcelona, anunţă news.ro.

Recomandări
  • Barcelona – Manchester United, meciul serii în play-off-ul Europa League LIVE TEXT
  • Toate rezultatele, AICI

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și