Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu are zilele numărate între buturile lui AC Milan! Mike Maignan este gata să-şi recupereze postul de titular

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2023, 10:20

Reclamă
Ciprian Tătăruşanu are zilele numărate între buturile lui AC Milan! Mike Maignan este gata să-şi recupereze postul de titular

Stefano Pioli l-ar putea titulariza pe Mike Maignan în locul lui Ciprian Tătăruşanu

Stefano Pioli și Ciprian Tătărușanu / Profimedia

Ciprian Tătăruşanu a fost anunţat că are zilele numărate între buturile lui AC Milan. Mike Maignan, titularul de drept al rossonerilor, este pe punctul de a reveni la forma optimă, după accidentarea suferită în luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calvarul portarului francez este pe punctul de a se încheia. Este posibil să joace 90 de minute, în Serie A, înaintea meciului din Champions League de la Londra„, anunţă gazzetta.it.

Ciprian Tătăruşanu are zilele numărate între buturile lui AC Milan

Într-un articol publicat în această dimineaţă, jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport anunţă că Maignan va fi titular în returul cu Tottenham, chiar dacă Tătăruşanu a avut o evoluţie extrem de remarcată în meciul tur, de pe San Siro. Românul nu a primit gol, şi-a ajutat echipa să se impună cu 1-0 şi să fie favorită la calificarea în sferturile de finală ale Champions League.

148 de zile au trecut de la accidentarea suferită de Maignan în meciul Franţa – Austria, din Nations League. Tătăruşanu va fi titular şi în această etapă din Serie A, dar partida cu Monza poate fi ultima în care îşi va găsi locul în formula de start. Maignan ar urma să îl înlocuiască cu Atalanta, pe 26 februarie, sau cel târziu în deplasarea cu Fiorentina, de pe 4 martie.

O revenire a lui Maignan la echipă este programată în următoarele 10 zile„, spunea Maldini înaintea confruntării AC Milan – Torino, din urmă cu o săptămână.

Reclamă

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham 1-0

Criticat în startul acestui an pentru evoluţiile din Serie A, „Tătă” le-a arătat fanilor de ce este în stare. Românul a închis poarta campioanei Italiei, chiar dacă i-a avut în faţă pe Harry Kane şi Son, starurile din ofensiva londonezilor.

Brahim Diaz a avut nevoie de numai 7 minute pentru a deschide scorul. Forster a avut două intervenţii de senzaţie, dar în cele din urmă a scos mingea din plasă. A devenit astfel cel mai tânăr jucător care înscrie pentru AC Milan în fazele eliminatorii ale Ligii.

În celălalt careu, Tătăruşanu a salvat incredibil la execuţia lui Son. În minutul 59, Tătăruşanu i-a dat emoţii lui Stefano Pioli. A căzut după un duel cu Lenglet şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. A avut probleme la gleznă şi a strigat de durere. A reuşit totuşi să continue jocul. Cu Mike Maignan accidentat încă din luna septembrie, rossonerii îl mai au variantă de rezervă pe Antonio Mirante, veteranul de 39 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Tătăruşanu a avut intervenţii sigure până la final şi a ajutat-o pe AC Milan să obţină o victorie uriaşă în Liga Campionilor. Italienii sunt favoriţi acum la calificarea în „sferturi”.

Ciprian Tătăruşanu a avut una dintre cele mai mari note de pe teren. A primit 7.4 pe sofascore.ro. Numai Rafael Leao a fost notat mai bine. Portughezul a şi fost desemnat omul meciului de UEFA.

Fost jucător în Serie A, Adi Mutu a declarat că „Tătă” le-a închis gura contestatarilor, care i-au adus numeroase criticit în acest sezon.

După atâtea critici, merită și el o importantă valoare, chiar dacă are o vârstă înaintată. Rămâne un portar de mare valoare. Eu m-am uitat la celălalt meci, PSG-Bayern”, a declarat antrenorul Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și