Închide meniul

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham 1-0. Portarul român, evoluţie de senzaţie în „optimile” Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2023, 0:03

Reclamă
Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham 1-0. Portarul român, evoluţie de senzaţie în „optimile Champions League

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan - Tottenham 1-0

Ciprian Tătăruşanu, intervenţie spectaculoasă în faţa lui Harry Kane / Profimediaimages

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham, scor 1-0, din manşa tur a optimilor de finală ale UEFA Champions League. Titularizat de Stefano Pioli, portarul român de 37 de ani a fost printre remarcaţii confruntării de pe San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Criticat în startul acestui an pentru evoluţiile din Serie A, „Tătă” le-a arătat fanilor de ce este în stare. Românul a închis poarta campioanei Italiei, chiar dacă i-a avut în faţă pe Harry Kane şi Son, starurile din ofensiva londonezilor.

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham

Brahim Diaz a avut nevoie de numai 7 minute pentru a deschide scorul. Forster a avut două intervenţii de senzaţie, dar în cele din urmă a scos mingea din plasă. A devenit astfel cel mai tânăr jucător care înscrie pentru AC Milan în fazele eliminatorii ale Ligii.

În celălalt careu, Tătăruşanu a salvat incredibil la execuţia lui Son. În minutul 59, Tătăruşanu i-a dat emoţii lui Stefano Pioli. A căzut după un duel cu Lenglet şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. A avut probleme la gleznă şi a strigat de durere. A reuşit totuşi să continue jocul. Cu Mike Maignan accidentat încă din luna septembrie, rossonerii îl mai au variantă de rezervă pe Antonio Mirante, veteranul de 39 de ani.

Reclamă

Tătăruşanu a avut intervenţii sigure până la final şi a ajutat-o pe AC Milan să obţină o victorie uriaşă în Liga Campionilor. Italienii sunt favoriţi acum la calificarea în „sferturi”.

Ciprian Tătăruşanu a avut una dintre cele mai mari note de pe teren. A primit 7.4 pe sofascore.ro. Numai Rafael Leao a fost notat mai bine. Portughezul a şi fost desemnat omul meciului de UEFA.

Reclamă 4 / 0/3
Ciprian Tătăruşanu a fost integralist în AC Milan - Tottenham 1-0
Ciprian Tătăruşanu a primit nota 7.4 pe Sofa Score

Ciprian Tătărușanu, apărat de un fost portar al Italiei

Ciprian Tătărușanu a fost apărat de un fost portar al Italiei, după ultimele meciuri din poarta lui AC Milan. Luca Marchegiani, fost goalkeeper la Lazio, susține că românului nu ar trebui să i se reproșeze golurile încasate în partidele în care a fost titular, deoarece nu a fost adus pentru a apăra din primul minut poarta rosonerrilor.

Ciprian Tătărușanu a devenit titular la AC Milan, după accidentarea suferită de Mike Miagnan la sfârșitul lunii septembrie. De atunci, portarul român a bifat 21 de partide pentru campioana Italiei, și și-a atras multe critici din cauza golurile primite, 31 la număr.

Luca Marchegiani, cel care a devenit campion în Serie A în anul 2000, și a apărat și poarta naționalei Italiei, îl apără pe Ciprian Tătărușanu. Italianul susține că portarul român a fost adus la echipă pentru a fi rezerva lui Mike Maignan, iar în acest sezon a ajuns să fie titular în mai mult de 20 de partide, într-un sezon extrem de dificil pentru campioana din Serie A.

Nu-l poți învinui pe el! Tătărușanu a fost adus cu un scop, acela de a fi al doilea portar, dar nimeni nu s-ar fi gândit că va ajunge să joace 20 de meciuri la rând, într-un sezon dificil. Este superficial să vorbim despre situația lui AC Milan, gândindu-ne doar la portar. Știm cu toții că nu e cazul. Și apoi să vorbim despre folosirea lui Maignan, care este un lider puternic și carismatic, este o altă problemă”, a declarat Luca Marchegiani, potrivit sportevai.it.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și