Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu are zilele numărate între buturile lui AC Milan! Mike Maignan este gata să-şi recupereze postul de titular

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2023, 10:20

Ciprian Tătăruşanu are zilele numărate între buturile lui AC Milan! Mike Maignan este gata să-şi recupereze postul de titular

Stefano Pioli l-ar putea titulariza pe Mike Maignan în locul lui Ciprian Tătăruşanu

Stefano Pioli și Ciprian Tătărușanu / Profimedia

Ciprian Tătăruşanu a fost anunţat că are zilele numărate între buturile lui AC Milan. Mike Maignan, titularul de drept al rossonerilor, este pe punctul de a reveni la forma optimă, după accidentarea suferită în luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calvarul portarului francez este pe punctul de a se încheia. Este posibil să joace 90 de minute, în Serie A, înaintea meciului din Champions League de la Londra„, anunţă gazzetta.it.

Ciprian Tătăruşanu are zilele numărate între buturile lui AC Milan

Într-un articol publicat în această dimineaţă, jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport anunţă că Maignan va fi titular în returul cu Tottenham, chiar dacă Tătăruşanu a avut o evoluţie extrem de remarcată în meciul tur, de pe San Siro. Românul nu a primit gol, şi-a ajutat echipa să se impună cu 1-0 şi să fie favorită la calificarea în sferturile de finală ale Champions League.

148 de zile au trecut de la accidentarea suferită de Maignan în meciul Franţa – Austria, din Nations League. Tătăruşanu va fi titular şi în această etapă din Serie A, dar partida cu Monza poate fi ultima în care îşi va găsi locul în formula de start. Maignan ar urma să îl înlocuiască cu Atalanta, pe 26 februarie, sau cel târziu în deplasarea cu Fiorentina, de pe 4 martie.

O revenire a lui Maignan la echipă este programată în următoarele 10 zile„, spunea Maldini înaintea confruntării AC Milan – Torino, din urmă cu o săptămână.

Reclamă

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după AC Milan – Tottenham 1-0

Criticat în startul acestui an pentru evoluţiile din Serie A, „Tătă” le-a arătat fanilor de ce este în stare. Românul a închis poarta campioanei Italiei, chiar dacă i-a avut în faţă pe Harry Kane şi Son, starurile din ofensiva londonezilor.

Brahim Diaz a avut nevoie de numai 7 minute pentru a deschide scorul. Forster a avut două intervenţii de senzaţie, dar în cele din urmă a scos mingea din plasă. A devenit astfel cel mai tânăr jucător care înscrie pentru AC Milan în fazele eliminatorii ale Ligii.

În celălalt careu, Tătăruşanu a salvat incredibil la execuţia lui Son. În minutul 59, Tătăruşanu i-a dat emoţii lui Stefano Pioli. A căzut după un duel cu Lenglet şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. A avut probleme la gleznă şi a strigat de durere. A reuşit totuşi să continue jocul. Cu Mike Maignan accidentat încă din luna septembrie, rossonerii îl mai au variantă de rezervă pe Antonio Mirante, veteranul de 39 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Tătăruşanu a avut intervenţii sigure până la final şi a ajutat-o pe AC Milan să obţină o victorie uriaşă în Liga Campionilor. Italienii sunt favoriţi acum la calificarea în „sferturi”.

Ciprian Tătăruşanu a avut una dintre cele mai mari note de pe teren. A primit 7.4 pe sofascore.ro. Numai Rafael Leao a fost notat mai bine. Portughezul a şi fost desemnat omul meciului de UEFA.

Fost jucător în Serie A, Adi Mutu a declarat că „Tătă” le-a închis gura contestatarilor, care i-au adus numeroase criticit în acest sezon.

După atâtea critici, merită și el o importantă valoare, chiar dacă are o vârstă înaintată. Rămâne un portar de mare valoare. Eu m-am uitat la celălalt meci, PSG-Bayern”, a declarat antrenorul Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și