Închide meniul

Gică Hagi, criză de nervi în fața lui Bogdan Stelea: „Se enervează, țipă!” Dezvăluiri despre conflictul ascuns ani de zile

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2023, 18:14

Reclamă
Gică Hagi, criză de nervi în fața lui Bogdan Stelea: „Se enervează, țipă! Dezvăluiri despre conflictul ascuns ani de zile

Bogdan Stelea, conflict cu Gică Hagi

Colaj cu Bogdan Stelea, Gică Popescu și Bogdan Stelea / Hepta

Bogdan Stelea a făcut dezvăluiri incredibile despre un conflict pe care l-a avut cu Gică Hagi, la echipa națională, la EURO 2000. Fostul portar al României a povestit că „Regele” a făcut o adevărată criză de nervi în vestiar. A fost singura dată când Stelea și Hagi au ajuns să se certe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit dezvăluirilor lui Stelea, episodul s-a petrecut după meciul România – Portugalia 0-1, din gaza grupelor la EURO 2000. Tricolorii au pierdut dramatic, după ce Costinha a înscris din lovitură liberă în prelungirile meciului. Înfrângerea suferită la ultima fază l-a enervat teribil pe Gică Hagi, care s-a dezlănțuit în vestiar.

Bogdan Stelea, conflict cu Gică Hagi

Bogdan Stelea a recunoscut că i-a părut rău că a ajuns să se certe cu Hagi la momentul respectiv. De atunci, între cei doi nu a mai existat vreodată un alt conflict.

„Cât am jucat la echipa națională, da, am avut un conflict. După meciul cu Portugalia. Când am pierdut cu 1-0 la Campionatul European.

El era nervos și a intrat în vestiar. După am avut eu o ieșire la adresa lui și ne-am certat atunci. Dar la meciul respectiv, cred că mai mult am greșit eu. Trebuia să îmi văd de treaba mea și să îl las în pace. Pentru că oricum, el așa e. Se enervează, vorbește, țipă… După îi pare rău. Și eu în loc să îmi văd de treaba mea i-am răspuns, m-am luat cu el.

Reclamă

Mi-a părut foarte rău după aia. Și de asta am spus că din momentul ăla nu o să mă mai cert niciodată cu el. Niciodată, indiferent de ce o să fie. Și chiar nu mă mai cert cu Hagi”, a povestit Bogdan Stelea, conform gsp.ro.

Ilie Dumitrescu a sărit în apărarea lui Gică Hagi, după declarațiile lui Dănuț Lupu

Dănuț Lupu l-a atacat indirect pe Gică Hagi, despre care susține că a fost ”jucător de lot” la Real Madrid și Barcelona. Totodată, oficialul de la CS Dinamo a declarat că nu-l consideră pe managerul de la Farul „Rege”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez Vezi toate știrile
Citește și