Închide meniul

Dănuţ Lupu, atac neaşteptat asupra lui Gică Hagi: „Lumea nu poate să îmi impună mie că e `Rege`. La Real Madrid şi Barcelona nu a jucat”

Dan Roșu Publicat: 14 februarie 2023, 14:12

Reclamă
Dănuţ Lupu, atac neaşteptat asupra lui Gică Hagi: „Lumea nu poate să îmi impună mie că e `Rege`. La Real Madrid şi Barcelona nu a jucat

Dănuţ Lupu, atac neaşteptat asupra lui Gică Hagi

Gică Hagi, în tricoul Barcelonei / Getty Images

Dănuţ Lupu a lansat un atac neaşteptat asupra lui Gică Hagi, pe care nu vrea să îl numească „Rege”, aşa cum este supranumit fostul lider al Generaţiei de Aur. Lupu susţine că la Real Madrid şi Barcelona, Hagi ar fi fost mai mult rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e ‘Rege”. Da! (n.r – Dobrin a fost ‘Rege’).

Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta. Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r – Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională.

Dănuţ Lupu, atac neaşteptat asupra lui Gică Hagi

La Brescia? Uitați-vă câte meciuri are în trei ani de zile (n.r – a jucat două sezoane la Brescia). El, la un moment dat, m-am certat cu el tot din cauza faptului că vorbea urât de nea Mircea (n.r – Mircea Lucescu). Dacă nea Mircea nu îl ținea trei ani la Brescia, Gică era într-o perioadă foarte proastă și putea să dispară.

Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r – Anghel Iordănescu)”, a spus Dănuț Lupu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

În cele două sezoane petrecute la Real Madrid, Gică Hagi a marcat 20 de goluri în 84 de meciuri. În tricoul blaugrana, şi-a trecut în cont 11 reuşite, în 51 de prezenţe. Alături de gruparea blanco, Gică a câştigat Supercupa Spaniei.

Cele mai multe trofee adjudecate de Gică Hagi au venit la Steaua şi la Galatasaray. Alături de militari, şi-a trecut în palmares trei titluri, Supercupa Europei şi două Cupe ale României. Cu turcii, a luat 4 titluri, două Cupe ale Turciei, două Supercupe, o Cupa UEFA şi o Supercupă a Europei.

„Îi faceţi statuie lui Gică Hagi dacă ia titlul?”.

Ciprian Marica aşteaptă să o vadă campioană pe Farul. „Îi faceţi statuie lui Gică Hagi dacă ia titlul?„, a fost întrebarea la care Ciprian Marica, acţionarul clubului din Constanţa, nu a stat pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Îi faceţi statuie lui Gică Hagi dacă ia titlul?). Statuie Gică merică pentru multe lucruri. A demonstrat-o ca antrenor! Toţi marinarii, ca să zic aşa, ar fi foarte fericiţi să reuşească, să reuşim împreună să luăm campionatul„, a declarat Ciprian Marica pentru AntenaSport.

„Merităm să ne faceți statuie. La ce condiții sunt în România, trebuie să ne faceți statuie„, a răbufnit „Regele” Hagi în 1998, la o conferinţă de presă de la echipa naţională. La 25 de ani distanţă, ar putea să devină campion cu Farul. A reuşit o performanţă similară în 2017, când echipa pe care o patronează şi o antrenează se numea Viitorul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și